Şükrü Kervan Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 arkadaşlar aracım 90 a kadar hiç titreme yok 90 ve 100 arası titreme yapıyor 100den sonra geçiyor bu gün farkettim nedeni ne olabilr sizce ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Başlıkları açık ve net olarak uzatmadan belirtmeye çalışalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 dikkatli olucam bundan sonra bilginiz varmı bu konuda?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Balans ayarınıza baktırın. Sürate bağlı yapıp, geçiyorsa genel olarak budur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Balans ayarlarınızı kontrol ettirin bozuk olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 başka bişeyden olmaz yani dimi? zaten pazartesi bakıma giriricem onada baktırıcam aam ilk sizden bilgi almk istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 İyi bir rot balanscıya gidip yaptırın. Genelde servislerde olmaz veya iyi yapamazlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 izmirde bildiğiniz iyi biyer varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 İyi bir rot balanscıya gidip yaptırın. Genelde servislerde olmaz veya iyi yapamazlar. çakmaklık sorunu çözdüm bu arda yarın halledicem foto çekerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) izmirde bildiğiniz iyi biyer varmı? bornova ağaçlı yolda bölasko var. yada manisa kavşağından büyük parka doğru giderken yine bölasko şubesi var. Ağustos 3, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) izmirde bildiğiniz iyi biyer varmı? İzmir karabağlarda benim önceki aracımın(focus 2) tüm işlerini yapan arkadaşım var seni oraya yönlendireyim istersen.İster yarın uğra benim selamımı ilet istersen pazartesi beraber gidelim(hemen bir sokak üstümde).Hem bakımını sorarsın hemde alt takımı bi gözden geçirirler. Dediğiniz sorun ise ön balans gibi görünüyor eğer 120 den sonra yapmaya başlasaydı o zaman arka balansta sorun vardır demekti. Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 İzmir karabağlarda benim önceki aracımın(focus 2) tüm işlerini yapan arkadaşım var seni oraya yönlendireyim istersen.İster yarın uğra benim selamımı ilet istersen pazartesi beraber gidelim(hemen bir sokak üstümde).Hem bakımını sorarsın hemde alt takımı bi gözden geçirirler. Dediğiniz sorun ise ön balans gibi görünüyor eğer 120 den sonra yapmaya başlasaydı o zaman arka balansta sorun vardır demekti. ferhat bey çok teşekür edrm salı günü kendi tamircime götürücem 6.sanayide eğer halledemzse haberleşirz beraber giderz müsait olduğunuzda tekrar çok teşkr edrm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 jantlarda eğrilik olabilir, lastik balansında problem olabilir. Sorun bunlar ile çözülmez ise on takım ve amortisörler kontrol edilmeli. İyi bir lastikçi kontrol eder ve gereğini yapar. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap