Tolga K Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 http://www.oyuncehennemi.com/scania-truck-driving-simulator-tek-link-ortalama-indirme-hizi-400-kb-s-t1022566.html[/CODE] link paylaşmak yasak değildir umarım öyleyse konu hemen silinebilir. Tır oyunu bana göre çok zevkli siz de deneyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Şu sistemle çalışır mı acaba ? İşlemci: Pentium® Dual-Core CPU T4500 @ 3.50 GHz (2CPU's) Bellek: 2048 MB RAM İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 32 bit Ekran Kartı: SİS Mirage 3 Graphics 672 Series Ekran Kartı Belleği: 376 MB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 boyutu fazla buyuduk değil. muhtemelen çalıştıracaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 İyi madem indireyim ben de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Demo mu, yoksa ful versiyon mu oynadığınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 full oyun. zaten tır oyunlarının çogu böyle ufak boyutlu ve grafik olarak çok yeterli değil ama zaman geçirmek için bana göre bire bir oyunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Maalesef çok takılma yaptı.Yarın diğer bilgisayarda deneyeceğim.Paylaşım için sağol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Ben de bir deneyeyim bakalım:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Bende bütün hard truck ve euro truck simulatör serisi var hatta gemi tren iş makinası vinç otobüs belediye otobüsü v.s hemen hemen hepsinin smilatörleri mevcut. Ama ekipmansız olmuyor smilatörler. 900 derece direksiyonla saatlerce oynardım eskiden avrupayı fethederdim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap