Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2012 Selamlar Ford 1.0 Ecoboost'u tanıtmak için sosyal medya'da böyle bir yola başvurmuş. Hemen site adına poster yaptım, bol bol paylaşıp 1. gelebiliriz Faydalı reklam olmuş olur hemde meraklılar gelir Bizim Posterimiz bu, http://www.boostmytw...com/?q=21fbd660 Link'i açtıktan sonra facebook,tweeter ve Pinterest ile paylaşım yapabilirsiniz..Elinizde hangileri varsa artık Eğer sizde güzel bir poster yollarsanız link'i paylaşın onu da paylaşalım.. Günün en çok paylaşılanı şuan biziz Haliyle saat 05.00..Hadi bakalım.. Katkı için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Facebook uzerinden paylastim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Arkadaşlar devam... Tüm zamanların en çok paylaşılanı bizimki şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Hatırlatma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Pinterest de yapamadım nedense. Diğerleri tamam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Pinterest de yapamadım nedense. Diğerleri tamam. Sanırım hala birinciyizz sırf bunun için oradan hesap actım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Benim hesap vardı da spam olarak algıladı, yapamadim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Benim hesap vardı da spam olarak algıladı, yapamadim. Ben onun ne olduğunu dahi bilmiyorum. Albüm paylaşmak icin sanırım, çakma instagrm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Beğendiğin resimleri pin liyorsun falan saçma geldi bana da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Facebook'tan paylaştım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Arkadaşlar şunu bir daha ateşleyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Arkadaşlar şunu bir daha ateşleyelim Emir alındı ve uygulandı Kaçıncıyız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Emir alındı ve uygulandı Kaçıncıyız ? Alper bu adamlar haftanın iyilerine eklememişler bizi, ama listede 2.yiz.. Muhtemelen ilk haftanın gazı ile şimdi 2.yiz ondan eklemediler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 (düzenlendi) Alper bu adamlar haftanın iyilerine eklememişler bizi, ama listede 2.yiz.. Muhtemelen ilk haftanın gazı ile şimdi 2.yiz ondan eklemediler.. Birinciliği de alacağız bu gidişle... Ağustos 16, 2012 Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Birinciliği de alacağız bu gidişle... 5 defa paylaştım ben hepsi farklı hesap.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap