Emre D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 (düzenlendi) Ben yaptım 680 gösteriyordu sürdükçe artmaya başladı 790da şu anda depo full, cem abiye teşekkür ederim 1111 e ayarladım bu arada, 8.2 den yaptığım düzeltme ile 7.2 ye çektim birde bi test yaptım 1.46 lıte euro dizel ile 24 km yaptı yani 6 lt civarı ortalama Ağustos 5, 2012 Emre D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bu konuyu sorunlar çözümlere alıp kilitlesek mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yeri dogru'da .. Kilit olur.. Ornekler kalır.. Acaba her araçta uyacak mı ? Geri donus gelsin derim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Ben bir iki sefer pompa ölçümü ile karşılaştırdım. Sabit bir sapma gözükmüyor bende. 0,2 -0,4 gibi oynama oluyor. Ama sabit değil. Yol bilgisayarı fazla gösteriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Aslında bence 5 ölçüm yapıp ona göre ayarlarsak yeterli olur diye dişünüyorum ben yaptım, 1 lt düştü ekransal olarak ve yol bilgisayarı gendine geldi sanki, menzil sürekli değişiyor artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bu ayar kötü niyetli kullanıma da müsait. Satarken aracın tüketimini az gostermek mümkün, test araçlarında da uç kağıt yapmazlar ama mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bu ayar kötü niyetli kullanıma da müsait. Satarken aracın tüketimini az gostermek mümkün, test araçlarında da uç kağıt yapmazlar ama mümkün. Kontrol etmesi 15 saniye, işi bilene... Forumu takip etsinler öğrensinler. Bir de kilitlemeyin lütfen, geri bildirimlerden de bir şeyler öğrenebiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 bence uzun yol değerlerine, veya şehir içinde farklı kullanımda yapılan ölçümlere göre kalibre etmek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 bence uzun yol değerlerine, veya şehir içinde farklı kullanımda yapılan ölçümlere göre kalibre etmek gerek. Onları anlıyor canım.. Bana sorarsanız hiç gerek yok kurcalamaya.. Yb 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bana sorarsanız hiç gerek yok kurcalamaya.. Yb 0 asla olamaz. Bağlı bir mekanizma degil . Tahmin ile çalışıyor. Ortalama tüketim ölçüm ve matematikle çalışıyor, yani tahminlik bir durum yok. Ancak menzil kullanım şartlarından etkilenen tahmini bir değer. Eğer ortalama tüketim değeriniz sabit bir sapma göstermiyorsa ki bunu en az 10 depo ortalaması olarak düşünmek lazım bence de kurcalamayın. Bende aldığımdan beri sürekli gözlemlediğim bir sapma olduğu için herhangi bir kuşkum yok. Tabii her zaman gene fabrika ayarına aynı yöntemle dönmek mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Ortalama tüketim ölçüm ve matematikle çalışıyor, yani tahminlik bir durum yok. Ancak menzil kullanım şartlarından etkilenen tahmini bir değer. Eğer ortalama tüketim değeriniz sabit bir sapma göstermiyorsa ki bunu en az 10 depo ortalaması olarak düşünmek lazım bence de kurcalamayın. Bende aldığımdan beri sürekli gözlemlediğim bir sapma olduğu için herhangi bir kuşkum yok. Tabii her zaman gene fabrika ayarına aynı yöntemle dönmek mümkün. Yaw tahmin dediğim bu iste.. Harcanan benzini ölçmüyor anlamında dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 (düzenlendi) Yaw tahmin dediğim bu iste.. Harcanan benzini ölçmüyor anlamında dedim. Harcanan değil püskürtülen benzini ölçüyor, tahmin yapmıyor. Ağustos 5, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Harcanan değil püskürtülen benzini ölçüyor, tahmin yapmıyor. Ben öyle değil diye biliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Motor işletim sisteminden püskürtülmesi gerçekleştirilecek miktarı alıyor, yoksa neye dayanarak anlık tüketimi gösterebilir ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Motor işletim sisteminden püskürtülmesi gerçekleştirilecek miktarı alıyor, yoksa neye dayanarak anlık tüketimi gösterebilir ki? Cem abi bana öyle söylenmişti araştırmadım.Pek tabi yanlış bilgi de olabilir. Ama araştıacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap