Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Oncelikle selamlar araniza yeni katildim daha dogrusu 2007 modelmodel trend cvt sanzimanli dizel focus aldim.arabam 70000 km de herhangi bir sorunu yok ama kalkista 3 -5 saniye gaza basmama ragmen zor hareket ediyor ve simsiyah duman atiyor.fakat kalktiktan sonra cekisinde hicbir problem yok cekisi cok guzel sizce problemi nedir,simdiden tesekkur ederim.
Soru
ilker baysal
Oncelikle selamlar araniza yeni katildim daha dogrusu 2007 modelmodel trend cvt sanzimanli dizel focus aldim.arabam 70000 km de herhangi bir sorunu yok ama kalkista 3 -5 saniye gaza basmama ragmen zor hareket ediyor ve simsiyah duman atiyor.fakat kalktiktan sonra cekisinde hicbir problem yok cekisi cok guzel sizce problemi nedir,simdiden tesekkur ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
4
3
3
Popular Days
Ağs 6
11
Ağs 16
10
Ağs 7
7
Ağs 5
3
Top Posters For This Question
ilker baysal 12 posts
T.Mete 4 posts
Yakup Ç. A. 3 posts
Ramazan D. 3 posts
Popular Days
Ağs 6 2012
11 posts
Ağs 16 2012
10 posts
Ağs 7 2012
7 posts
Ağs 5 2012
3 posts
Popular Posts
T.Mete
Parça listesini isteyin .Parça garantisi var ama turbo değişiminde ford tsb ye göre aşağıdaki parçalrın da değişmesi gerek; yağ borusu - 1.6L Duratorq-TDCi (DV) diesel (110 PS) 1 479 839
T.Mete
Yani bildiğimiz gördüğümüz kadarıyla kuruma bağlı turbonun yağ kanallarının tıkanması ve turbonun gümlemesi hikayesi yok.
T.Mete
Egr iptal + karbon clean yola devam.
Bu soruda 34 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap