Murat K. Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2012 bir resimde boyayi cok basit sokebiliyorum bir saate is biter takip resim yukleyecem 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 yapıp geri mi söktünüz elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Bende anlamadım. Havalandırma parlak gri mi oldu? Sis farı çerçevesi kırmızı mı oldu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Bildiğim kadarı ile istenilen bölgeye uygulayıp (sprey olarak) begenmediğiniz taktirde plastik kaplama gibi geri sökülebilen bir malzeme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Soktugumde cekilen resimler mat kirmizi olacak olursa tabbi:D sis fari cercevesinide deneme icin boyadim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) Ağustos 6, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 turuncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) jantlarımı beyaz yapacam bende Ağustos 6, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) Çok iyimiş bu malzeme ya ben çok tuttum Peki uzun vadede dayanıklımıdır bu ürün aracın örnek olarak sis farı kapaklarına yapsak rüzgardan açılıp bozulurmu Ağustos 6, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Deneme amacli aldim ama iyi olursa jantlari beyaz dusunuyorum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) Deneme amacli aldim ama iyi olursa jantlari beyaz dusunuyorum bendeyaparken beraber yapalım sizin icinde uygunsa Ben suyi kingte falan boyatmayi düşünüyordum denemiş olurum Ağustos 6, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Çok iyimiş bu malzeme ya ben çok tuttum Peki uzun vadede dayanıklımıdır bu ürün aracın örnek olarak sis farı kapaklarına yapsak rüzgardan açılıp bozulurmu Dayanıklı bir ürün olduğu söyleniyor amerikda yapılan çok şeşitli uygulamalar var araç tavanlarına dahil uygulanabiliyor ve videodaki gibi tazzikli suya karşı bile dayanıklı görülüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) sonunda bitti serdar kardesimizde son anlarda eslik etti bize Ağustos 6, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 sonunda bitti serdar kardesimizde son anlarda eslik etti bizeapaci Style yollarda cok guzel olmuş elline saglik ama yine turuncuuuu diyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap