Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 400 ml olanlardan 2 tana fazla bile olur serdar benim fikrim bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Çizik koruma amaçlı bile kullanılabilir aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) jantlarım beyaz renge beyaz hoş durur diye düşündüm Ferhat senin araba zaten beyaz ambulans gibi olur bence beyaz alma. Bence hoş durmaz beyaz. Ağustos 6, 2012 Tonay Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Beyaz jant guzel olur benin fikrim ama beyaz arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) Ferhat senin araba zaten beyaz ambulans gibi olur bence beyaz alma. zaten aklımda sadece bu iki renk var ya siyah ya beyaz Ama şimdi resimde görünce siyah daha iyi duruyor sanki ama beyaz da fena durmaz bilemedim şimdi Benim aslında tek merakım uzun süre dayanırmı bu meret bundan emin olsam yarın dalıcam jantlara Ağustos 6, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) 400 ml olanlardan 2 tana fazla bile olur serdar benim fikrim bumurat abi linke baktın mı ucuzmus 100 tl diyo Bende sag tarafı beyaz solu siyah mı yapsam denemiş olurum paza gunü Erzurum'a maca gidecem gelince tatile 1 haftada 4000kmye yakın yol yapacam denemiş olurum ne kadar dayanıyorlar diye Ağustos 6, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 İyice kafa karışsın diyon yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 İyice kafa karışsın diyon yani ben karar veremedim ama iki tarafı farklı yapacam denemek için tatil dönüşü yeniden kalıcı bir tane yaparım ikisinide gormuş olurum marspiyelide beyaz yapacam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Güzel uygulama olmuş çok tatlı duruyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Mat beyaaaz cok tatli olmuss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Mat beyaaaz cok tatli olmuss Valla öyle olmuş ne yalan söyliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 ben karar veremedim ama iki tarafı farklı yapacam denemek için tatil dönüşü yeniden kalıcı bir tane yaparım ikisinide gormuş olurum marspiyelide beyaz yapacam Bak cam kenarlarını nasıl matlaştırmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 ne güzel şeymiş bu yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Beyaz arabaya beyaz jant olur mu yahu; buzdolabı mı bu? Ben Tonayın eklediği siyahı beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap