Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Az önce telefon açıp görüştüm normalde kargo dahil 58 tl imiş siz gelip alıcaksanız 50 tl olur dedi bende focusclup üyesi olduğumu forumdaki diğer arkadaşların benden haber beklediğini söyledim ona göre bize özel bir indirim yaparsınız dedim konuşuruz dediler Ben şimdi çıkıyorum bu konuyla ilgili merak eden arkadaşlara ilk fırsatta dönüş yapıcam. Ferhat abi jant seti verdigin linkte 100 tl uygun sayarlarsa bana siyah alırmısin havale çıkaryim sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adnan GÖKDEMİR Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Dış aksamda hiç bir işe yaramaz..aracın dışında kullanmaya çok istekliyseniz bir koli yedek sprey bulundurun.Sık sık soyulan yere yeniden uygulamak zorunda kalırınız. İç aksamda kullanılabilir. Onun dışında da 5 para etmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Dış aksamda hiç bir işe yaramaz..aracın dışında kullanmaya çok istekliyseniz bir koli yedek sprey bulundurun.Sık sık soyulan yere yeniden uygulamak zorunda kalırınız. İç aksamda kullanılabilir. Onun dışında da 5 para etmez. Denediniz mi ? Yorum mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Ellerinize sağlık şahsi fikrim orjinal durması daha güzel olurdu veya iç konsoldaki plastiklere carbon folyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Arastirdim biraz cogu yerde jantinizi boyamanin en kolay yolu falan yaziyor. Dayaniklidir heralde ki oyle yazilmis. Ben varsa turuncusundan alicam evde bikac bisi var kafamda onlari boyicam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Arastirdim biraz cogu yerde jantinizi boyamanin en kolay yolu falan yaziyor. Dayaniklidir heralde ki oyle yazilmis. Ben varsa turuncusundan alicam evde bikac bisi var kafamda onlari boyicam Aslında sarmak demek daha mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Aslında sarmak demek daha mantıklı Yani peki bisi sorucam bu urun janttan cikmicak kadar dayanikliysa elimizle nasil soyuyoruz? Mesela ben ps3 kolunu boyadim diyelim surekli elde soyulma olacak o zaman ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yani peki bisi sorucam bu urun janttan cikmicak kadar dayanikliysa elimizle nasil soyuyoruz? Mesela ben ps3 kolunu boyadim diyelim surekli elde soyulma olacak o zaman ? Üreticiye soralım bunu jant'a ne gibi baskı geliyor rüzgardan başka ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yani peki bisi sorucam bu urun janttan cikmicak kadar dayanikliysa elimizle nasil soyuyoruz? Mesela ben ps3 kolunu boyadim diyelim surekli elde soyulma olacak o zaman ?Sabri hayal gücünü fazla zorlamaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Üreticiye soralım bunu jant'a ne gibi baskı geliyor rüzgardan başka ? Oda doğru benim arabanın rengide jantı boyamama izin vermiyor Çok fazla temasta bulunmadığımız şeyler o zaman acaba komple televizyonu falan mı boyasam Sabri hayal gücünü fazla zorlamaaaa Geliyor abi bişeyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Üreticiye soralım bunu jant'a ne gibi baskı geliyor rüzgardan başka ? Isı (genleşme?) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Oda doğru benim arabanın rengide jantı boyamama izin vermiyor Çok fazla temasta bulunmadığımız şeyler o zaman acaba komple televizyonu falan mı boyasam :DD Sabri iyimisin bugün arabayı komple boya arada bir rengini değiştir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Sabri iyimisin bugün arabayı komple boya arada bir rengini değiştir ürünü hiç görmedim parlaklığı nasıl kalitesi nasıl hemen kenarlardan soyulmaya başlıyor mu bilsem çok yaratıcı şeyler yaparım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Isı (genleşme?) Kuvvet olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 ürünü hiç görmedim parlaklığı nasıl kalitesi nasıl hemen kenarlardan soyulmaya başlıyor mu bilsem çok yaratıcı şeyler yaparım Sabri ürünle ilgili birçok video mevcut bak istersen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap