Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Ferhat sis çerçevelerini de siyaha boya bence .Gelecekler acele etsin haftaya yağmur varmış Sende gelsene Tonay izmirde buluşalım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Sende gelsene Tonay izmirde buluşalım? Ferhat arabayı ambulansa çevircek senin yüzünden bir de ben yüklenmiyim hepten beyaz olur Olur tabi patinaj show olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Ferhat arabayı ambulansa çevircek senin yüzünden bir de ben yüklenmiyim hepten beyaz olur Olur tabi patinaj show olur Tepe lambasıda buluruz oohh mavili kırmızılı.Sis lambası beyaz olucak hiç kaçarı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Ferhat arabayı ambulansa çevircek senin yüzünden bir de ben yüklenmiyim hepten beyaz olur Olur tabi patinaj show olur Ben cevirmesin diye elimden geleni yapıyorum yahu. Bak yazdım kaç sefer her tarafı beyaza boyuma buzdolabı gibi oldu diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Ben cevirmesin diye elimden geleni yapıyorum yahu. Bak yazdım kaç sefer her tarafı beyaza boyuma buzdolabı gibi oldu diye. Aydın bişey sorucam ama bak geyik yapma. Senin arabada yani titanium larda ızgaraların tümü mü parlak siyah yoksa sadece benim beyaz a boyadığım kapaklarmı birde markanın olduğu yerdeki plastik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Aydın bişey sorucam ama bak geyik yapma. Senin arabada yani titanium larda ızgaraların tümü mü parlak siyah yoksa sadece benim beyaz a boyadığım kapaklarmı birde markanın olduğu yerdeki plastik Titaniumda sadece üçgenler ve logonun yanları parlak siyah. Foto ekleyeyim istersen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Aydın bişey sorucam ama bak geyik yapma. Senin arabada yani titanium larda ızgaraların tümü mü parlak siyah yoksa sadece benim beyaz a boyadığım kapaklarmı birde markanın olduğu yerdeki plastik abi siyah gördüğün heryer parlak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Titaniumda sadece üçgenler ve logonun yanları parlak siyah. Foto ekleyeyim istersen. plakalikda parlak Aydın abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 (düzenlendi) Peki ben şimdi bu boyama işlemini gerçekleştirirsem ortada ve markanın ordaki kalan mat siyah çok sırıtmaz değilmi ? Oralarıda boyatmayı düşündüm fakat boyacı oraları boyarım ama garanti vermem uzun vadede dökülebilir dedi. Ağustos 9, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 (düzenlendi) Serviste parlak üçgenin fiyat 210 tl Orayida bir sor abi bence boya atar oradan Ağustos 9, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Serviste parlak üçgenin fiyat 210 tl Orayida bir sor abi bence boya atar oradan Parlak üçgende sorun olmaz dedi sonuçta dışarıda boyarım verniğini bilmemneyini rahatça atarım dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Foto ekledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Servise bir sor orası ucuz olursa al tak daha guzel olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 (düzenlendi) Foto ekledim. Çok belli olmuyor ama anladım sonuçta sen ne diyorsun baran ızgara bölümü mat yanlar parlak sırıtırmı sence Aslında 2 si ayrı bölümmüş gibi görünmesi daha iyi olur gibime geliyor ama Ağustos 9, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Servise bir sor orası ucuz olursa al tak daha guzel olur Alıp taktımı sadece o iki parça ile olmaz ki komple almak lazım oda baya bir tuzlu tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap