T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Araba spor gözüksün jant spoiler vsaire takacaksan mat ,yoksa parlak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) Araba spor gözüksün jant spoiler vsaire takacaksan mat ,yoksa parlak. spoiler zaten var st spoiler dan ve jant işinede daha sonrası için sıcak bakıyorum. Ağustos 11, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Y. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 ben de haftasonu yaptığım basit uygulamaya ait fotoları yüklüyorum. garaj karanlık olduğu için fotolar çok iyi değil gibi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Aynalar iyi olmuş. Burunda plakanın sağ ve solunda (altta) kalan beyaz parçalar olmamış bence. Onlarında siyah olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 (düzenlendi) Evet sonunda ön tampon modifiyesini bitirdim şimdi fikirlerinizi alalım nasıl olmuş ? Bu arada bunlara ek olarak bayramdan sonra sis farlarının kapakları arabanın orjinal rengi olan beyaza boyanacak ve öndeki markanın yanındaki krom kaplamaların yerine kırmızı şerit takılacak İlk resim yapım aşaması.Plas dip uygulaması değildir.Mat oto boyası kullanılmıştır. Yine yapım aşaması Ve sonuç Ağustos 14, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 (düzenlendi) Onlarında siyah olması lazım. Sahibinden com dan alıntıdır benim aracım değil Ben bir arabada görmüştüm aşağıya kadar boyayınca hiç hoş durmuyor keçi sakallı focus oluyor araç.Olduğu şekil bence iyi Ahanda buldum buyrun resmi Ağustos 14, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaşım için teşekkürler güzel güzel Farları sürmeli yaptığında daha uyumlu olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 (düzenlendi) Farları sürmeli yaptığında daha uyumlu olacak Sıradaki şey tamda bahsettiğin.Aslında titanium benzetmesine karşıyım fakat bu konuda mecburen bir istisna yapıcam çünki sürmeli farların bu duruma çok yakışıcağından eminim. Artık bayramdan sonra çıkmacıları aramaya başlarım Bu arada kırmızı yada siyah sticker istiyorum yakup tam önüne tamponun sağına yapıştırıcam. Ağustos 14, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ferhat abi güzel olmuş bence.Sis farlarını beyaz'a boyatmak pek iyi bir fikirmiş gibi gelmedi bana,sanki böyle daha güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ferhat abi güzel olmuş bence.Sis farlarını beyaz'a boyatmak pek iyi bir fikirmiş gibi gelmedi bana,sanki böyle daha güzel. Bir kaç kişi daha aynı şeyi söylüyor artık bunu bayramdan sonra düşünücem ama beyaz fena durmaz gibime geliyor hala. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Güzel olmuş hiç elleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Güzel olmuş hiç elleme Eyvallah sağolasın.Düşünüp taşınıp bayramdan sonra bakıcam ama hiç ellememe ihtimalimde yüksek çünki bu hali çok içime sindi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Gayet güzel olmuş. Sislere bence de elleme. Biraz kontrast o bölgede lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Bence de gayet şık olmuş, sadece farlara sürme gelse yeter... Sislere Karışma bencede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 (düzenlendi) Diye diye beni vazgeçirdiniz sisleri boyamaktan. Sürmeli far haricinde bu şekilde bırakıyorum arkadaşlar bu fikrin babası olduğu için en başta Cem abiye daha sonra tüm fikir veren ve bu konuda beni yönlendiren arkadaşlara çok teşekkürler.Yakuptanda mümkünse siyah bir sticker istiyorum Ağustos 14, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap