Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Valla Yakup'çum insigniayı geçerken hızım oldukça yüksekti adam el kol hareketi falan yapıyordu bana yol verirken. Lambadan kalkışta ciddi şekilde kapıştık; 1.viteste arkasını gördüm insignianın 2 de yaklaştım; 3. vites çok başka titanium tdci da. ilk 2 viteste sorun olduğuna iyice ikna oldum artık, yürümüyor araba 1 ve 2 de tork kontrolden sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 (düzenlendi) Gaza basmıyor adamlar, bunlar kapıştığını sanıyor focus sürüyorlar altı üstü ya Yakup aydının arabası titanium onun yazılımı bile farklı 2.0 lık passat ı bile yer o 160 bg lik insigna neki onun için çerez çerez ilk 2 viteste sorun olduğuna iyice ikna oldum artık, yürümüyor araba 1 ve 2 de tork kontrolden sanırım. İşin geyiği bir tarafa bende senle bu konuda hemfikirim 1. ve 2. viteste var öyle bir sorun aslında sorun değil bir nevi limit koymuşlar arabayı 3. vitese attığında çok daha fazla güç veriyor. Ağustos 22, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yakup aydının arabası titanium onun yazılımı bile farklı 2.0 lık passat ı bile yer o 160 bg lik insigna neki onun için çerez çerez İşin geyiği bir tarafa bende senle bu konuda hemfikirim 1. ve 2. viteste var öyle bir sorun aslında sorun değil bir nevi limit koymuşlar arabayı 3. vitese attığında çok daha fazla güç veriyor. Az tüketip doğayı az kirlet diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Az tüketip doğayı az kirlet diye İlk fırsatta egr yi iptal edicem :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 bugün siparişimi vermiş bulanmaktayım plasti dip jant için siyah renkte umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde elimde olur jantlarımı siyah yaparım fotoları bekleyiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 bugün siparişimi vermiş bulanmaktayım plasti dip jant için siyah renkte umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde elimde olur jantlarımı siyah yaparım fotoları bekleyiniz Çok iyi olur bende düşündüm ama cesaret edemedim fotoları en kısa zamanda bekliyoruz.Bu arada olurda beğenmeyip iptal etmek istersen sökmesi çok kolay aynen videolardaki gibi çektinmi geliyor.Ufak tefek parçaları kalabiliyor ama onlarıda mozotlu bir bezle aldınmı anında kaldırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 inşallah güzel olur abi kimse cesaret edemedi benimde jant hastalığım vardı değiştirmek istedim ama fiyatlar yüksek gelince böyle bi değişiklik yapmak istedim siparişim geldiği andan itibaren yeni konu açıp fotolara başlıycam teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ve sonunda Cem abim sayesinde sürmeli farlarıda aracıma takmış bulunmaktayım.İşte sonunda aracımın tamamlanmış ön modifiyesi.Arkalarada daha sonra bişeyler düşünüyorum. Şimdi sırada titaniumda olupta keşke bendede olsaydı dediğim son şey olan otomatik klima için Cem abimin farları gibi elinde olup değiştirip yedekte duran otomatik klima arıyorum :) :) (umarım ciddiye alınıp ciddi cevaplar verilmez bu şakaya ) Buyrun fotolar: İlk olarak takılmamış hali bu arada Cem abiye paketlemedeki titizliği içinde huzurunuzda ayriyetten teşekkür etmek istiyorum. Van kedisi modu biri kara biri gümüş renkli farlar Ve bitti En başta Cem abiye(nasıl hora geçti anlatamam abi) sonrasında tüm fikir veren ve beni yönlendiren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Bu yazının sonuna şu kelimeyi uygun gördüm. Made by focusclubtr.com 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 (düzenlendi) Güle güle kullan, "sürmeli güzel" olmuş. İçine sinmiştir umarım... Türkiye'de tek! Ağustos 27, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 İçine sinmiştir umar... Abi içime sinme kelimesi az kalır bunu ifade etmeye Resmen hayran oldum kendi arabamın bu haline Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Izgarayla beraber güzel durmuş güle güle kullan. Sis farları nikelaj olsa mı acaba? Emin değilim diğer yerlerde olmadığı için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Izgarayla beraber güzel durmuş güle güle kullan. Sis farları nikelaj olsa mı acaba? Emin değilim diğer yerlerde olmadığı için. Beyaz değilde başka renk olsaydı aracım şimdiye çoktan nikelaja çevirmiştim onları Beyazda böyle daha güzel bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Resimleri göremiyorum ama hb focus sahibi olsam isteyeceğim şeylerin başına spoiler gelirdi diye düşünüyorum. (aklına sokayım spoileri de,) :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Resimleri göremiyorum ama hb focus sahibi olsam isteyeceğim şeylerin başına spoiler gelirdi diye düşünüyorum. (aklına sokayım spoileri de,) :D O zaten var arabayı daha almadan evvel taktırıp öyle çıktım trafiğe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 (düzenlendi) Resimleri göremiyorum ama hb focus sahibi olsam isteyeceğim şeylerin başına spoiler gelirdi diye düşünüyorum. (aklına sokayım spoileri de,) :D Bak buna ben de katılıyorum. Pazartesi'den sonra Himpeks Cüneyt'i ara, elinde spoyler var, 150 TL. Şu anda tatilde taciz etmeyelim. Düzeltme: Ben yazarken cevap gelmiş, neyse varsın olsun, belki başka meraklısı vardır. Ağustos 27, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap