Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Bak buna ben de katılıyorum. Pazartesi'den sonra Himpeks Cüneyt'i ara, elinde spoyler var, 150 TL. Şu anda tatilde taciz etmeyelim. Fiyatı güzel aslında boya ve montajı da yapıyorlar mı? (Ekstra olarak) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 çok güzel olmuş ferhat...gülegüle kullan Cem Bey'e özel bir teşekkürde benden...gerçekten sürmeli far çok değiştiriyor her renkte görünüşü.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 (düzenlendi) Bak buna ben de katılıyorum. Pazartesi'den sonra Himpeks Cüneyt'i ara, elinde spoyler var, 150 TL. Şu anda tatilde taciz etmeyelim. Abi spoiler işini ben arabayı alırken servisten halletmiştim.İlk aklımda o vardı onuda arabayı trafiğe çıkarmadan hallletim Hatta fotosunu koyayım. Ağustos 27, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 çok güzel olmuş ferhat...gülegüle kullan Cem Bey'e özel bir teşekkürde benden...gerçekten sürmeli far çok değiştiriyor her renkte görünüşü.. Siyah Ray-ban'da değiştiriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Çok güzel olmuş, beyaza da iyi gitmiş. Şimdi biraz daha kavramışsındır titanium'un farkını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Abi spoiler işini ben arabayı alırken servisten halletmiştim.İlk aklımda o vardı onuda arabayı trafiğe çıkarmadan hallletim Hatta fotosunu koyayım. 18 jant ve marşpiyelerin boyanması bu işi bitirir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Şimdi biraz daha kavramışsındır titanium'un farkını Titanium kadar kafana taş düşsün emi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Titanium kadar kafana taş düşsün emi Sen hiç konuşma Ferhat efendi; Hem sayar dökersin ne gerek var ne gerek var diye aonrada aracını titanium görünümüne çevirmek için elinden geleni yaparsın. Aracının klimasını dijitale çevirebilirsin; şaka değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 18 jant ve marşpiyelerin boyanması bu işi bitirir. Yapılacaklar tavan mat siyaha kaplanıcak arka stoplar koyu film ile kaplanıcak arka karlık değişecek bunlardan sonra jant değişimide olabilir. Marşpiyerleri boyamayı düşündüm ama uzun vadede boyası atabilir dediler vazgeçtim.Jant işi de malum yanak inceldikçe konfor azalıyor şimdilik ellemiycem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 (düzenlendi) Öhöömm Ağustos 27, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 (düzenlendi) aracını titanium görünümüne çevirmek için elinden geleni yaparsın. Bunu diyeceğini adım gibi biliyordum kıskandın demi senin arabandan daha güzel duruyor diye.Bu farın senin arabanda benim arabamda durduğu kadar güzel durmıyacağını bildiğin için konuş bakalım :) Şu otomatik klima işinide bi açıkla bakayım nasıl olucakmış o iş. Öhöömm O ne demek şimdi ? Ağustos 27, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Bunu diyeceğini adım gibi biliyordum kıskandın demi senin arabandan daha güzel duruyor diye.Bu farın senin arabanda benim arabamda durduğu kadar güzel durmıyacağını bildiğin için konuş bakalım :) Şu otomatik klima işinide bi açıkla bakayım nasıl olucakmış o iş. O ne demek şimdi ? Bisi demek degil abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Siyah Ray-ban'da değiştiriyor. seni hiç göremedik gözlüklü halini...persol mü takıyon yoksam.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Bunu diyeceğini adım gibi biliyordum kıskandın demi senin arabandan daha güzel duruyor diye.Bu farın senin arabanda benim arabamda durduğu kadar güzel durmıyacağını bildiğin için konuş bakalım :) Şu otomatik klima işinide bi açıkla bakayım nasıl olucakmış o iş. Yoo hiç birşey demiyorum; sadece titanium hayranlığın ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Power düğmesi de yaparsın sen yakında. titanium ön gçğüs alırsan komple içinde tüm digital klima tertibatı ile geliyor. Araştır biraz netten satılıyor çıkma olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 seni hiç göremedik gözlüklü halini...persol mü takıyon yoksam.... Oakley 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap