ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 titanium hayranlığın ortaya çıkıyor yavaş yavaş. titanium değil ford focus hayranıyım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ferhat....... çok yakışıklı olmuş........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ferhat abi bak ne güzel oldu maşallah Ama bugün bir far buldum ki...Eminim herkesin hayalidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ferhat abi bak ne güzel oldu maşallah Ama bugün bir far buldum ki...Eminim herkesin hayalidir Acaba nedir nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Acaba nedir nedir ? Eti Eti Eti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ledli ledli ledli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Eti Eti Eti nasil nir far bulmus olabilirsin diye dusunuyorum aklima sadece ST far geliyor karartilmis bi-xenon ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 nasil nir far bulmus olabilirsin diye dusunuyorum aklima sadece ST far geliyor karartilmis bi-xenon ? Focus 2 var bende onları sen düşüneceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Focus 2 var bende onları sen düşüneceksin Hahah sende X fari buldun galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 çok yakışıklı olmuş Çok iyi oldu ya acayip sindi içime hatta kendim baka baka nazar deydirdim.Tamirci arkadaşıma uğradım far ayarı için tam yan tarafımda kriko varmış direğin arkasında kaldığı için göremedim arkadaşımda vaayyy falan derken kapıyı hızlıca açmış bulundum ardından kapıdan dann diye bir ses sonuç çok hafif boyası kalktı. Bunada şükür anca kapının yanına gelip dikkatli bakınca ufacık bir cizik görünüyor şu an. Ferhat abi bak ne güzel oldu maşallah Diymi ya artık yarın akşam canlısına bakarsın. Bu arada bornova forum da görüşürsek bide kurallı karting müsabakası yapalım.En arkada kalan hesapları ödesin :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Oakley adamın harekete bak sanki savaş madalyası veriyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 adamın harekete bak sanki savaş madalyası veriyor... Ortadaki arkadaşta bölük komutanı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 iyide enginmiş o ben hiç benzetemedim çok mu tıfıl cıkmış ne...yakoda 106 plazma gibi zaten resmi kaplamış..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 yakoda Abi sen ne yaptın sakın 3 kere söyleme o kelimeyi biliyon 3. cüde geliverir yanına 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 iyide enginmiş o ben hiç benzetemedim çok mu tıfıl cıkmış ne...yakoda 106 plazma gibi zaten resmi kaplamış..... Abi sen ne yaptın sakın 3 kere söyleme o kelimeyi biliyon 3. cüde geliverir yanına Yakoda Savaşçıları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap