Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Kayak montu tadında ayyyyyyyyynen öyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yusuf'un bina boyama işi var Binanın yüksek çözünürlü bir fotosunu yollasın hemen boyayalım sanal dan bina değil gökdelen boyarız evvelallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 (düzenlendi) Alınmıyacak gibi deği ki ? Ben seni anladım emre dediğim ve yazdığım gibi şaka yüklü bir cümle idi yinede alındıysan geri aldım cümlemi. Bu forumda en alıngan adam benim sanıyordum bende iyi oldu geldiğin emre hoşgeldin Bir geyik döndü gitti üstünde durma sende geyiğe sar devam et Ağustos 8, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Sen o üçgenleri beyaz yapacağına neden parlak siyah yapmıyorsun Ferhat? Sana malzeme çıkmasın diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Ferhat contrast renkler kullan çok beyaz kapatıyor daha önce de yazmıştım. Bence o noktaya kullanılacak 2 renk var biri arabanın kendi rengi biride orjinalde olduğu gibi siyah. Boyacı arkadaşımla görüştüm bana normal mat beyaz değil aynı arabanın rengi olan parlak beyaz yada titaniumlardaki gibi parlak yani piano siyahı yapıcaz dedi.Ben duygusal(Zaten olan birşey için zahmete girmek istemiyorum)ve titanium taklidi gibi duracağı sebeplerden ötürü parlak siyaha sıcak bakmıyorum. Beyaza boyanıp işlem bittiği zaman çok daha güzel duracak gibi geliyor bana tabi bu işin geri dönüşü yok. O yüzden arabamın arka vuruk yerin tadilatı başlamdan evvel karar vermek için 2 günüm var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Bende diyorum Beyaz arabaya siyah yapıcaksın bu işleri diye başından beri ama nerdeee.. Vermiycem sana malzeme tuttur sonra demi aaaaa titanium a benzetmiş arabasını bakın bakın piano black yaptırmış diye çakall Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Tavan siyah folya diye bağırıyor Ver gazzzzz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Beyaza boyanıp işlem bittiği zaman Beyaz yapma bence tam apachi işi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 krom çıta taktırmıyorum. ve yine aynı sebebepten ön yan camlara da film çektirmeyi düşünüyorum.. Bende senle aynı fikirde olduğum için camlara krom takmadım hatta önde markanın altındaki krom u bile değiştirmek isterim. Siyah beyaz uyumu derken ben o uyumu bozmuyorum ki ortası yine siyah markanın ve havalandırmanın olduğu yer yine siyah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Beyaz yapma bence tam apachi işi olur Yok ya o kadarda değil öyle olacağını düşünsem aklıma bile getirmem böyle bir şeyi Dediğin gibi olması için bence oraları başka renge falan boyamam lazım.Şimdi hafif bir ton farkı var ama boyanıp tam araba renginde ve parlaklığında olduğu zaman daha iyi görünür gibime geliyor. Sana bir örnek ilk arabayı aldığımda arka kedi gözlerine led döşemiştim forumda var belki görmüşsündür sonra apaçi tarzı olduğu düşüncesi ile iptal edip normal haline döndürdüm ki benim dışımda bir çok kişi beğenmişti Parlak siyahta bir seçenek ama dediğim sebeplerden istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 8 sıralı cevap.... Tebrikler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 8 sıralı cevap.... Tebrikler Ben altı saydım, araya Tonay bey girmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Ben altı saydım, araya Tonay bey girmiş. o araya kaçmış işte elbet öğrencez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 8 sıralı cevap.... Tebrikler Yemin ediyorum yazarken yakup nerde kaldı bak hala uyarmadı bişey mi oldu bu çocuğa diye seni merak etmiştim hatta yazıcakmtım Şaka bir yana haklısın dikkat ederim bundan sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yemin ediyorum yazarken yakup nerde kaldı bak hala uyarmadı bişey mi oldu bu çocuğa diye seni merak etmiştim hatta yazıcakmtım Şaka bir yana haklısın dikkat ederim bundan sonra Hem sana eziyet hem okuyana eziyet... Çoklu alıntıya basarak hepsine basacaksın okadar..zor değil sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap