Selim T. Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2012 herkese selam focus 3 hb tit. aldım.bilgi sahibi olaanlar sorularımı cevaplayabilirmi -çift kilitleme özelliği yani içten açılmayıda önleyici sistem focus 3 titaniumlarda yokmu? -usb bellek her kontağı açıp kapatışımda cihaz okunamadı,bağlantı kesildi diyor.ancak çıkarıp takınca okunuyor.bunu başka yaşayanlar varmı -imobilizer varmı arabamızda.bunun alarmını nasıl çaldırabilirim denmek için.bir önceki kasada kırmızı bir ışık yanıp sönüyordu bunda yokkmu -birde kaput açık kalınca ve arabayla gidince kaput açık uyarısı vermesi gerekmiyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 anlıyorum yakup bey yani bu 2 sorunun çözümsüz olduğunu söyleyebilirmiyiz yada forumda henüz bir çaresini bulan olmadığını. ayrıca bu kadar para veriyoruz arabaya bir alarm yok o kadar komikki bunu yapmamak için ne bahane üretmişlerdir çok garipsedim doğrusu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 anlıyorum yakup bey yani bu 2 sorunun çözümsüz olduğunu söyleyebilirmiyiz yada forumda henüz bir çaresini bulan olmadığını. ayrıca bu kadar para veriyoruz arabaya bir alarm yok o kadar komikki bunu yapmamak için ne bahane üretmişlerdir çok garipsedim doğrusu. Genellemek zor. Başlıkları okuduysanız eger çözüm alanda var almayanda... Okudum demiştiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 cem bey cevaplarınız için teşekkürler.aracım tdci motor.ben forumu inceledim ama cevapları tam anlamıyla bulamadım. 1. vitesteyken araba silkme yapıyor tekleyerek gidiy or(hızlanıp yavaşlanma gibi).ayrıca bazen debriyaja tam basmama rağmen marş ilk başta basmıyor,2. denememde çalışıyor.bu sorunlar içni ne yapmamı tavsiye edersiniz. ayrıca sizin arabanızdada kapıları kitleyince ekranlar hemen kapanıyormu ve direksiyon kilidi devreye giriyormu ?benim direksiyon kilidini bekliyorum ama devreye girmiyor sanki Selim merhaba; 1. ve 2. viteste silkeleme sorunu tüm tdci larda var; yakında yazılımla halledileceğini düşünüyorum. Ford Power ile marş almama sıkıntısı da herkeste var fakat çok önemsenecek birşey değil gibi; Aracımı kumanda ile kapatınca tüm ekranlar hemen sönüyor; Aracın sürücü kapısını açınca direksiyon kilidi devreden çıkıyor kapıyı kapatınca devreye giriyor fakat çok az bir ses geliyor ancak kapalı garajda olduğumda net bir şekilde anlıyorum devreye girdiğini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Direksiyon kilidi konusunda benim arabam birazdaha cömert galiba, ben kapıyı kapatmadan bile duyuyorum bazen cırrrt diye açılıp kapandığını. Ama dikkat etmek lazım galiba, ve Aydın beyin söylediği gibi sessiz ortamlar bu sesi duymak için biraz daha uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Direksiyon kilidi konusunda benim arabam birazdaha cömert galiba, ben kapıyı kapatmadan bile duyuyorum bazen cırrrt diye açılıp kapandığını. Ama dikkat etmek lazım galiba, ve Aydın beyin söylediği gibi sessiz ortamlar bu sesi duymak için biraz daha uygun. Ümit bende de bazen kapıyı kapatmadan geliyor; süreye mi bağlı tam anlayamadım açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 O sesi duyuyorum ben hep bence anahtar arac disina cikinca kilitliyor mesela kapiyi acin binmeyin sonra yavastan iceri girin cikirtt yapiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 O sesi duyuyorum ben hep bence anahtar arac disina cikinca kilitliyor mesela kapiyi acin binmeyin sonra yavastan iceri girin cikirtt yapiyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Ipeker Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 usb takmadan aux tusuna basın bir kere ondan sonra usb yi takın her usb çıkarıp taktığınızda bu işlemi yapmanız gerekli aygıt tanıma sistemi usb takılı bırakırsanız bu işlemi her defasında tekrarlamak zorunda kalmassınız.Umarım yardımı olmuştur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 (düzenlendi) usb takmadan aux tusuna basın bir kere ondan sonra usb yi takın her usb çıkarıp taktığınızda bu işlemi yapmanız gerekli aygıt tanıma sistemi usb takılı bırakırsanız bu işlemi her defasında tekrarlamak zorunda kalmassınız.Umarım yardımı olmuştur. benim böyle bir durum olmadı hiç direk bakiyorum okuyor ve çalıyor. Ağustos 13, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Benimde hep takılı ............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Bende taktım 2-3 ay oldu. Hiç çıkmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ben hiç çıkartmadım aldığımdan beri hep takılı bir kere yeni müzüik yüklemek için cıkarttım bende öyle bir sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Bunu uygulayınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir ş. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 benim bir sorunum var 12v 220v çevirici aldım. normalde çakmak çıkışına takıyorum 220v çıkış veriyor.fakat araç yokuş aşağıya iner iken çakmakdaki enerjiyi kesiyor ve çeviricide enerji olmuyor. gaza basdıgım zaman tekrar enerji geliyor bunun sebebi ne olabilir.yokuş aşagıya inmedigim sürece yani gaza basdıgım sürece sorun yok yardım edebilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Arac Enerjiye ihtiyac duyduğunda ekstra'yi devre dışı bırakıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Selim T.
herkese selam focus 3 hb tit. aldım.bilgi sahibi olaanlar sorularımı cevaplayabilirmi
-çift kilitleme özelliği yani içten açılmayıda önleyici sistem focus 3 titaniumlarda yokmu?
-usb bellek her kontağı açıp kapatışımda cihaz okunamadı,bağlantı kesildi diyor.ancak çıkarıp takınca okunuyor.bunu başka yaşayanlar varmı
-imobilizer varmı arabamızda.bunun alarmını nasıl çaldırabilirim denmek için.bir önceki kasada kırmızı bir ışık yanıp sönüyordu bunda yokkmu
-birde kaput açık kalınca ve arabayla gidince kaput açık uyarısı vermesi gerekmiyormu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
8
6
4
Popular Days
Ağs 7
18
Ağs 15
8
Ağs 14
6
Ağs 8
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 15 posts
Selim T. 8 posts
kadir ş. 6 posts
Aydın Baran 4 posts
Popular Days
Ağs 7 2012
18 posts
Ağs 15 2012
8 posts
Ağs 14 2012
6 posts
Ağs 8 2012
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Hayırlı olsun, motor ne??? Yok, neden olarak da güvenlik bahane ediliyor (kaza anında içeride kapalı kalma durumu) Bende sorun yok. Kontak açıkken ses sistemini açıp kapatınca, ya da radyo
Yakup Ç. A.
Otosan öyle istedi ve yok Birde aklıma şey geldi, insan kaput'u nasıl açık unutur
Selim T.
bu arada arabamda bazen debriyaja tam basmama rağmen araba çalışmıyor 2. basışımda oluyor ve 1. vitesteylen tekleme yapıyor yavaşlayıp hızlanır gibi silkiyor kendini sizdede oluyomu bunlar
Bu soruda 45 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap