Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2011 Ben sibop kapaklarını bile değiştirmişken birde kapaklı bijon çıktı ne yapmalıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yenisini almanız lazım yada öyle kalacak dostum :S birşey yapman gerekmez yani. Sana kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yeni focuslarda bijonlar yine böyle mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Ben bilmiyorum ona bakmadım...Yeni focus derken hangisi Focus II mi Focus III mü ? Ayrıca o kısmı düşeni de nerdeyse ilk kez görüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Kendinden krom görünümlü (kapaksız) uyacak bir bijon işte hangi aracın olusa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Nedemek istiyorsunuz ben anlayamadım. Siz bu parçadan mi istiyorsunuz özetle ? Serviste bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Neden diğer araçları merak ediyorsunuz. Onlar farklı olabilir, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Merakımın sebebi şu: Bu somun kapaklarından alırsam yine düşecek tek parça halinde yeni somunu nerden temin edebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Haklısınız, yine servis ve yedek parçacıkarda olabilir veya lastikcide belki . Netten araştırdınız mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Nette buldumda parlak değil füme renkli artık toros bijonu takacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-nikelajli-bijon-kapagi-32-bijon-840064/ProductDetails.aspx?productId=otm840064&categoryId=20024941 Bu nasıl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Bunu da gördüm ama 32 bijon ile 33 bijonun farkı nedir anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Solmaz
Ben sibop kapaklarını bile değiştirmişken birde kapaklı bijon çıktı ne yapmalıyım?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap