Cem Boneval Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2012 Günaydın arkadaşlar.. Alperen yazınca aklıma geldi, bugünün konusu da "nasıl bir insanım" olsun mu? Mesela ben 1.90 boyunda sırım gibi, sarışın mavi gözlü, üçgen vücutlu, karakteri güçlü, yardımsever, cömert, çalışkan, iyi niyetli ve iyi huylu bir insanım. Kimieri Brad Pitt'e kimileri de Robert Redford'a benzetir. Haydi bakalım sıra sizde. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Benim içinde Sylvester Stallone ye benziyor diyorlar ama...... :) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Öncelikle şunu sorun kendinize; Ben bir insan mıyım ? 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Biz bize benzeriz. Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur. 1,78 boy 76kg, sabahları genel de uykulu, çabuk sinirlenip sönen, gıcık, muhalif, kumral, kahverengi gözlü, pesimist 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 ÖKÜZ... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Çevremdekiler tarafından sık sık Tom Hanks'e benzetilirim Biraz alıngan; çabuk ısınamayan; kolay arkadaş edinemeyen ama arkadaşlarına çok değer veren biriyim. Kendini tarif etmek ne zormuş, tanıyanlardan yardım istiyorum 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Herşeyde aşırı mantık arayan garip biriyim işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Çevremdekiler tarafından sık sık Tom Hanks'e benzetilirim Biraz alıngan; çabuk ısınamayan; kolay arkadaş edinemeyen ama arkadaşlarına çok değer veren biriyim. Kendini tarif etmek ne zormuş, tanıyanlardan yardım istiyorum çok zorlama KIL...desende olurdu... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 1.92 boyunda cocuklugundan beri kilo problemi ceken bir insanim duygusalim cok dusunurum herseyi dusunurum basim agrircasina. Cok ruya gorurum ve 10 15 dakika etkisinde kalirim. Birine cok kizip sinirlenebilirim ama en fazla 2 gun surer unuturum. Aklima geldikce yazarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Herşeyde aşırı mantık arayan garip biriyim işte uzay yolunun etkisinde kalmış zavallı...Mr spock sendromu...mantıksız kaptan... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 172 cm boy , 0.1 ton ağırlık , Çaykaralı dedemden gelen dev bir laz burnu, artık tamama yakın dökülmüş kıvırcık saçlar, geniş bir ağız ve bu ağza bile büyük gelen koca bir dil. Standart piknik tip. Göbek (maalesef elma tipi), man boobs, gövdeye göre kısa alt ve üst ekstremiteler. Onun dışında çok çalışmaktan sürmenaj olmuş, artık hayatta hiç bir şeyden fazla zevk almayan, gelecek endişesi içinde (Tayyip sağolsun) kaygılı bir insanım.. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 1.92 boyunda cocuklugundan beri kilo problemi ceken bir insanim duygusalim cok dusunurum herseyi dusunurum basim agrircasina. Cok ruya gorurum ve 10 15 dakika etkisinde kalirim. Birine cok kizip sinirlenebilirim ama en fazla 2 gun surer unuturum. Aklima geldikce yazarim kilondan dolayı devamlı çatal paso acıkta bol bol rüya görürsün tabi...tanga giy bişi olmaz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 kilondan dolayı devamlı çatal paso acıkta bol bol rüya görürsün tabi...tanga giy bişi olmaz... İşin sırrı tanga diyorsun yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 1.92 boyunda cocuklugundan beri kilo problemi ceken bir insanim duygusalim cok dusunurum herseyi dusunurum basim agrircasina. Cok ruya gorurum ve 10 15 dakika etkisinde kalirim. Birine cok kizip sinirlenebilirim ama en fazla 2 gun surer unuturum. Aklima geldikce yazarim Kızlar seni çok üzer bu halinle silkin biraz yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Kızlar seni çok üzer bu halinle silkin biraz yahu Bende memnum değilim pek kendimden Başak burcundan dolayı galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap