ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Çevremdekiler tarafından sık sık Tom Hanks'e benzetilirim Ben de bunu cevabını arıyordum birine benzetiyorum ama kime diyordum Hakkatten benziyon ama tabi tom hanks daha yakışıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 1.78 boy 85 kiloyum. Arkadaşlar kısaca bana İzbandut derler.Göbeğim pek yok. Sigarayı yeni bıraktım Sicilimde küçük bir olay var. Fazla sinirli değilim,dalgaya alırım şen şakrak misali gevşek de değilim ortada bir yer Kasım masım yook öyle gözükmüyor Genelde sevilirim . Forumda RAID denince akla Şükrü Gelir Yani bu açıdan mutluyum bi lakap anma gibi birşey olmuş Şaka maka kaldırırım dozajında . Telefonla,arabayla ,bilgisayarla uğraşmaktan televizyona felan vakit kalmaz.Aramamda Facem Macem yok . Dondurdum Focus'um ve Ben varım. Gereksizin birindende ayrıldım Hühü Anneme diyim de görücü usülü versin birine beni. Hayırlı Günler. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Ben de bunu cevabını arıyordum birine benzetiyorum ama kime diyordum Hakkatten benziyon ama tabi tom hanks daha yakışıklı hiçte bile benim dayım daha yakışıklı :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 benide birileri anlatsın ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 benide birileri anlatsın ya... Bardakçı :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 benide birileri anlatsın ya... sen anlatılmaz yaşanırsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 onu biliyoz olum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yaşlı kaprisli ama kendini genç ve çok yakışıklı gören :smiley2k: :smiley2k: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Ben de bunu cevabını arıyordum birine benzetiyorum ama kime diyordum Hakkatten benziyon ama tabi tom hanks daha yakışıklı Aydın'ı görmedim ama izlenimim şu Tom Hanks daha yakışıklı olabilir ama Aydın daha artist 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 (düzenlendi) benide birileri anlatsın ya... Havalı, cool, iletişimi seven, lafını esirgemeyen, hakkını yedirmeyen, yardım etmekten çekinmeyen, kendini sündürmeyen (Sonuncusunu niye yazdım anlamadım kaptırmış gidiyordum o da öle çıktı) Ağustos 8, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 hiçte bile benim dayım daha yakışıklı :kıhkıh: OOO dayıcılık başlamış bu forumda banada getirtme dayımı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 benide birileri anlatsın ya... Adamsın diyim hiç uzatmayayım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Adamsın diyim hiç uzatmayayım sizde Ferhatı bir tanısanız içten samimi...delidolu bir yürek...ama çok sevimli...çok delikanlı bu tip adamlarla heryere gidilir o derece... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 benzer özelliklerimiz var sabri bende çok kılımdır kimseyi sevemem öyle bi anda ama perdelerimi kaldırdğımda kedi gibi insanım. ek: hatta düşündümde aynı tıpa tıp özelliklerimiz boy haric 1.80 kilodada fark vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 benide birileri anlatsın ya... Avamla aristokrasiyi aynı bedende barındırmayı becerebilen (Türkçe'si ota da konan ..oka da ), hayat ona sille atmaya yeltendiğinde eğilip kurtulan sonra da hayata okkalı bir karşılık veren, yeterince güçlü, hatta belki yeterinden fazla güçlü olduğu halde hala zaman zaman "en" olduğunu duyma ihtiyacında olan, sevgiye kolay giderilmeyen bir açlığı olan, dünyanın karmaşasını anlamış ve çözmüş gibi dursa da ruhunun derinliklerinde küçük de olsa türbulanslara düşen, ürettiklerini paylaşarak dünyanın daha çekilir ve anlaşılır olmasına katkıda bulunan, genelinde olağanüstü ama özünde zor bir "adam"... Olmuş mu? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap