murat otsaçlı Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2012 Merhabalar, Eski bir opel astra kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım yeni aracım 2007 model focus 2 sizlere 2 sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim 1- kontağı açtığımda havalandırmadan zırıltılı bir ses gelmekte ( belli bir süre sonra kesiliyor ) 2- camları açma kapama esnasında gıcırt gıcırt ses gelmekte forumda bu sorunlar ile ilgili konu bulamadım belirttiğim bölgeleri nasıl söküp yağlayabilirim teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selim Soylu Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Merhaba Selim Bey, o vınnnn sesi şudur: Kliman panelinizin altında, muhtemelen buğu çözme tuşunun sağında ya da solunda bir delik bulunmakta. O deliğin içinde küçücük bir motor var. Kontak açık olduğu sürece o motor döner.Aracın içindeki havayı o delikten çekerek sıcaklığın otomatik olarak kontrol edilmesi için. Yani durum normal hım tamamdır hocam şimdi oldu sanırım haklısınız teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuzhan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Aynı sorun bende de var.2009 titanium benzinli otomatik focus araç.geçen usta gördü mühim bişey değil dedi.klimadaki havayı içeriden silkülasyon yapmasını sağlayan düğmeye bir kere bastı ve ses bir süre kesildi.sonra tekrar gelmeye başladı.galiba arkadaşın dediği gibi araç havayı falan ayarlıyo ya da o tarz bişey işte (: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nadir Köksoy Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Şoför tarafı cam sesi bende de var, camı 4 parmak kadar indiriyorum çukurlarda tıngırdama yapıyor. Mekanizmayla ilgili sanırım, gevşek yerler var. aynı ses benden de var çözüm bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Kan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 (düzenlendi) Kontağı taktığımda bu havalandirmadan gelen ses önceleri yoktu arkadaşlar. Sonradan oluştu bende de. Ne yapmalıyım? Eylül 2, 2017 Sinan Kan tarafından düzenlendi Yanlış harf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2017 Sesi duyabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Kan Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 9824daf70fb7cf57fb446dcdc2cef45d.opus --5 dakika sonra eklendi-- Sesi yukledim arkadaşlar. Kontağı takip 3. Kademeye gelince yani tam marşa basmadan önce bu sesi alıyorum. Kontağı kapatıp anahtarı cikarttiginizda da 5dk sonra aynı ses geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
murat otsaçlı
Merhabalar,
Eski bir opel astra kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım yeni aracım 2007 model focus 2 sizlere 2 sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim
1- kontağı açtığımda havalandırmadan zırıltılı bir ses gelmekte ( belli bir süre sonra kesiliyor )
2- camları açma kapama esnasında gıcırt gıcırt ses gelmekte
forumda bu sorunlar ile ilgili konu bulamadım belirttiğim bölgeleri nasıl söküp yağlayabilirim
teşekkürler..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap