Selim T. Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 köşelerdeki ızgaraların altına gündüz ledi takılıyor arkas ford bayisinde.fiyat olarak 400 tl dediler,2 yıl garantiliymiş.aslında hoş bir görüntü oluşturuyor.fakat bu gündüz ledlerinin zamanla ışığının etkisi azalır mı,yağmur çamurla birlikte bozulma durumu olur mu?.yani çok iyi bir işçilik olursa uzun vadede kullanımı mümkünmüdür? arabanın diğer elektronik aksamına zarar vermesi söz konusumudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 LED ya tamamen bozulur yada ömrünün sonuna kadar aynı devam eder Elektroniğine zarar vermez.Doğru yapılırsa tabi ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 yakup bey fiyat açısında baktığımızda sizce normal midir? çok yerde 80-100 tlden bahsediyorlar..birde sizce kış gelince bunların içine su yağmur girermi?arabamı çok seviyorum ızgaralar kesilince orjinali bozulmuş olacak sizce yaptırmaya değermi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 yakup bey fiyat açısında baktığımızda sizce normal midir? çok yerde 80-100 tlden bahsediyorlar..birde sizce kış gelince bunların içine su yağmur girermi?arabamı çok seviyorum ızgaralar kesilince orjinali bozulmuş olacak sizce yaptırmaya değermi? Aracınız hangisi, focus II'de konu açtınız, profiliniz Focus III olarak gözüküyor? Fiyat ve karar konusunda hiçbir fikrim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 ben focus 3te açtım sanıyordum çok özür dilerim o bölüme nasıl alabilirim bu başlığımı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 ben focus 3te açtım sanıyordum çok özür dilerim o bölüme nasıl alabilirim bu başlığımı İşlem tamam.Buradan devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) yakup bey acemiliğimi mazur görün ben o başlığı yanlış yere açınca gittim focus 3 sorunlar bölümüne yeniden açtım kusura bakmayın sizi uğraştıracam ama.. hiç yaptıran varmı bu led farlarını ? Ağustos 11, 2012 Selim T. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 hiç yaptıran varmı bu led farlarını ? Bana fiyat çok fazla geldi aynı işlemi dışarıda 100 200 tl ye yaptırabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 yakup bey acemiliğimi mazur görün ben o başlığı yanlış yere açınca gittim focus 3 sorunlar bölümüne yeniden açtım kusura bakmayın sizi uğraştıracam ama.. Hiç önemli değil, rica ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 ferhat bey haklısınız ama bunu yapanın ford bayisi olması ve 2 yıl garantili olması düşündürüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 ferhat bey haklısınız ama bunu yapanın ford bayisi olması ve 2 yıl garantili olması düşündürüyor. Led ışıklar normal ışıklar gibi değildir eğer bir led bozulucaksa ilk taktığın 2 3 günde bozulur.Eğer dediğim gibi ilk günler içinde bozulmazsa baya bir uzun süre kullanırsınız.Ben önceki arabamda arabanın içine döşemiştim 1 tane bile ışığı sönmeden 4 sene geçirdim ve öylede sattım aracımı ki öyle çokta kaliteli değildi taktığım ledler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yapılmişının fotografı varmı? Fiyat pahalı ama servis için normal. Ben sonradan yapılma seyleri, arabanın orasını burasını kestirmeyi sevmiyorum. Doğan görünümlü Sahin durumu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 bu forumda görmüştüm ama şimdi bulamadım..ön tamponda sağda ve solda parlak üçgen ızgaralar var , oranın alt kısmına monte ediliyor engin bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 bu forumda görmüştüm ama şimdi bulamadım..ön tamponda sağda ve solda parlak üçgen ızgaralar var , oranın alt kısmına monte ediliyor engin bey Hatırlıyorum. Ben farklı mı diye sormuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 benim kafama takılan bu led farları bayide 2 yıl garantili yaptırdık diyelim..gerçekten su yağmur çamur etkilemeden sorunsuz kullanabilir miyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap