Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Kullanılır bence atla deve değil, basit birşey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Bu başlıkta kısmen tartışılmıştı: Burada önemli olan kullanılan LED ünitelerinin aklitesi 1. Yüksek ışık gücü olacak 2. Korunaklı (yağmur, çamur, kar) bir modül olacak 3. Işığı yansıtma yönü sürüş aksına paralel olacak 4 Kopmayacak, düşmeyecek, göçmeyecek şekilde montajı gerçekleştirilecek 5. Montajın sonradan yapma olduğunu gösteren izler olmayacak. Bütün bunları karşılıyor ise elbette bir bedeli olacak. 400 TL çok görünebilir, benzer materyali bulup, iyi bi ustaya bunu yarı fiyatına yaptırmak da teorik olarak mümkün olabilir. Böyle bir imkanınız varsa bunu kullanın, yoksa Arkas'ın ürününü monte edilmiş hali ile görün ve içinize siniyorsa yaptırın. Ben far kaşşı şeklinde olmasını daha çok sevdiğim için far değiştirdim. Öyle bir imkanım olmasa bunu yaptırmayı düşünebilirdim. Kaliteli modül kullanılmış ise kullanımla ilgili hiçbir sorun yaşamazsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Led ile ilgili ufak bir bilgi. Kaliteli ve kalitesiz led üreticisini ayıran birkaç önemli fark vardır. 1- Üreticiden gelen ışık kaynağı çipler arasında aynı rengi verenler seçilmelidir. (ufak sapmalar olabilmektedir) 2-Kaliteli çip yüksek sıcaklığa daha fazla dayanabilmektedir. 3- Işık kaynağının ömrü soğutulması ile direk alakalıdır. Kaliteli ve iyi soğutulmuş bir ışık kaynağı kullanım ömrünün %50'sine geldiğinde ilk verdiği ışık miktarının %80'ni ni verebilmelidir. Açıkçası merdiven altı imalatlarda bu şartların sağlanması pek mümkün değildir. Bu evinize aldığınız led ampuller içinde geçerlidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Ben yapmıştım, 35 liraya almıştım 50 yıl garanti verseler o para verilmez diye düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Ben yapmıştım, 35 liraya almıştım 50 yıl garanti verseler o para verilmez diye düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerimi bundan daha iyi tarif edebilecek bir cümle bulamıyorum. Ve adeta kesip yapıştırıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bu başlıkta kısmen tartışılmıştı: Burada önemli olan kullanılan LED ünitelerinin aklitesi 1. Yüksek ışık gücü olacak 2. Korunaklı (yağmur, çamur, kar) bir modül olacak 3. Işığı yansıtma yönü sürüş aksına paralel olacak 4 Kopmayacak, düşmeyecek, göçmeyecek şekilde montajı gerçekleştirilecek 5. Montajın sonradan yapma olduğunu gösteren izler olmayacak. Bütün bunları karşılıyor ise elbette bir bedeli olacak. 400 TL çok görünebilir, benzer materyali bulup, iyi bi ustaya bunu yarı fiyatına yaptırmak da teorik olarak mümkün olabilir. Böyle bir imkanınız varsa bunu kullanın, yoksa Arkas'ın ürününü monte edilmiş hali ile görün ve içinize siniyorsa yaptırın. Ben far kaşşı şeklinde olmasını daha çok sevdiğim için far değiştirdim. Öyle bir imkanım olmasa bunu yaptırmayı düşünebilirdim. Kaliteli modül kullanılmış ise kullanımla ilgili hiçbir sorun yaşamazsınız. cevaplarınız için teşekkürler.. cem bey "Işığı yansıtma yönü sürüş aksına paralel olacak" bu cümlenizden bir şey anlamadım...açar mısınız bunu ? bir de far değiştirdiğinizi belirtmişsiniz....nasıl bir farı nerde taktırdınız benim focus titanium paket ama xenon far yok...benimde ilk tercihim kaşsı dediğiniz fardan olurdu açıkçası.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Ben yapmıştım, 35 liraya almıştım 50 yıl garanti verseler o para verilmez diye düşünüyorum. osman bey siz bu ledleri nerden aldiniz ve nereye taktirdiniz..o monte edilen izgara oyuldu mu yoksa sadece kablo için delik mi açıldı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 osman bey siz bu ledleri nerden aldiniz ve nereye taktirdiniz..o monte edilen izgara oyuldu mu yoksa sadece kablo için delik mi açıldı.. Keşke daha önce yapılan uygulamaları bir gözden geçirseniz.... Buyrun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Keşke daha önce yapılan uygulamaları bir gözden geçirseniz.... yakup abi bu drl gündüz farları titanium x pakettiki gibi farın içine yaptıralamazmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 yakup abi bu drl gündüz farları titanium x pakettiki gibi farın içine yaptıralamazmı ? Bilmiyorum müsait midir orası değilmidir ? Fakat ilerde modifiye edilmiş olarak satışları başlar Dediğin şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 bi elektirikçiye sormak lazım ya bana sanayi yolu gözüktü yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Bu fotoğrafı daha önce koymuştum, tamamı el yapımı taktığımdan bu yana çok defalar aracımı yıkattım maşallah sıkıntı yok, 90TL' ye mal oldu bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap