Tevfik Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Hepinize mutlu sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum sonuçta Aslan burcu adamları özel adamlardır...Saygı ve sevgiyle selamlıyorum sizleri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Mutlu Yıllar Diliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 doğum gününüz kutlu olsun nice senelerde sağlıklı ve mutlu kalmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) Geçen gün bir arkadaşında doğum günüydü buraya yazmıştınız bende yemin ediyorum beni unuttular diye gücenicektim size Size hemen küçük bir anımı anlatayım. Askerliğimi şırnakta yaparken birgün Şırnak merkeze inilecek bende araçla koruma olarak gittim.Tüm gün hem iş hem gezmek bir arada takıldık arkadaşlarla tabi normalde çarşıya çıkmadığımız için küçücük şırnak bize istanbul gibi geldi aylar sonra sivil yüzü gördük E haliyle ailemi aramayı falan unuttum. İşimiz bitip birliğe döndük.Beni gören herkez olum annen aradı teyzen ablan baban abin hatta halan herkez seni arıyor dediler.Eyvah dedim birine bişey oldu koşturdum hemen dedim evi aramalıyım.Neyse telefon bağlan dı karşıma annem çıktı ben o panikle anne ne oldu birine bişeymi oldu diye telaş içindeyim.Annem olum sakin ol kimseye bişey olmadı doğum günün kutlu olsun herkez seni bunun için arıyor diyince duygu dolu anlar yaşanmıştı Hatırlayan ve hatırlatan herkeze çok teşekkürler. Hep birlikte nice yıllara hepimize Ağustos 11, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 nedemek kardeşim ya hatırlamaz olurmuyuz...bugün güzel bir gün diliyorum sana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 nedemek kardeşim ya hatırlamaz olurmuyuz...bugün güzel bir gün diliyorum sana.... Eyyvallah tevfik abi çok teşekkür.Dün akşam ben tamamen unutmuştum doğum günümü saat 12 yi az geçince benim 4 yaşındaki oğlum geldi yanıma bende o sıra bilgisayar başındayım baba sana çok önemli bişey dicem dedi söyle paşam dedim doğum günün kutlu olsun diyip o hatırlattı bana .Sonrasındada hanım kutladı.Valla 2 sinden sonra ilk kutlıyan siz oldunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Ferhat abi dogum gunün kutlu olsun ailenle sevdiklerine sağlıkla huzurla nice yaşlara... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Ferhat abi dogum gunün kutlu olsun ailenle sevdiklerine sağlıkla huzurla nice yaşlara... Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 ceket lens mi...dolmuşculuktan kalma sanırım gümüldür-özdere hattı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Mutlu yıllar yeni yaşın yeni umutlar getirsin............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Nice yıllara . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Nice mutlu yıllara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Mutlu Yıllar Diliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap