Alper E. Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) Aracıma sırayla aşağıdakileri uyguladım. Umarım beğenirsiniz. Uygulamalar 1-Süngerle yıkama 2-Mavi kil uygulaması 3-Meguiars Tech Wax 2.0 boya koruma Ağustos 11, 2012 Alper E. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 sanki farlar siyah olsa pek bi güzel oluverecek gibi...emeğine sağlık cok güzel olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 sanki farlar siyah olsa pek bi güzel oluverecek gibi...emeğine sağlık cok güzel olmuş... AH ah keşke. Yakup abi nin dediği gibi money talk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Kil hakkında ne düşünüyorsunuz? Siyahı da böyle oluyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Hakkaten güzel duruyor..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Kil hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne anlamda marka olarak mı? Gereklilik olarak mı? Bence boya temizliği açsından yapılınca kesinlikle iyi oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Ne anlamda marka olarak mı? Gereklilik olarak mı? Bence boya temizliği açsından yapılınca kesinlikle iyi oluyor. Marka değil, kendi olarak.. anladım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Güzel görünüyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Marka değil, kendi olarak.. anladım.. Ben yapılmışına şahit oldum. Çıkan kire inanamazsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) sabundan sonra cikmayan kirler icin boya koruma öncesi kil şart. boya pürüssüz oluyor. Bir nevi kese olarak düşünebiliriz Ağustos 11, 2012 Alper E. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Ben yapılmışına şahit oldum. Çıkan kire inanamazsın. makarna gibiydi deme..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 alper burda girne' de varmı o dediğin yıkama maddelerinden, keşke önceki halinide koysaydın da daha iyi anlasaydık. bu arada adelet hocanın selamı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 AH ah keşke. Yakup abi nin dediği gibi money talk yakup abi degilki sonra money talks u ben musallat ettim siteye... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 alper burda girne' de varmı o dediğin yıkama maddelerinden, keşke önceki halinide koysaydın da daha iyi anlasaydık. bu arada adelet hocanın selamı var Valla bilemicem ömer. 2007 den beri hiç gelmedim oraya. Sahibinden .com da erdem boya isimli kullanıcı da her türlü madde var. y.içi kargo ile bikaç günde gelir zaten. Adalet hoca kimdi yaw? hatırlayamadım . Azeri olan mıyıdı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Saygımızdan abi işte Money talks lafını genelde hep kendisinden duyduğum için öyle dedim. Geçmişi kurcalasaymışım keşke Hemen düzltiyorum : Money Talks ® by Tevfik BARDAKÇI Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap