Furkan Ulucak Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Foruma baktım film önerisi var ama dizi önerisi yok.. Ben de bir konu açayım bari dediim.. Şimdiye kadar izlediğim dizileri beğeni sırama göre yazıyorum.. Ve sizden de önerilerinizi bekliyorum 1. House MD 2. Prison Break 3. Game of Thrones 4. Sherlock 5. Lost 6. Spartacus 7. Blue Mountain State 8. Dexter 9. How I Met Your Mother 10. The Mentalist 11. Chuck Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 1.prison break 2.spartacus Gerisini sıralayın siz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 1.prison break 2.spartacus Gerisini sıralayın siz Prison Break iyiydi de sonlara dogru bozdu biraz Spartacuste de cok cinsellik var rahasiz oluyorum :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Heroes. Circles. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) Spartacuste de cok cinsellik var rahasiz oluyorum Spartacus un yapımcısına demişler niye bizi bu kadar cinselliğe düşkün sapıkça gösteriyorsun.Oda cevaben ben o yılları tüm gerçekliğiyle yazıyorum eee geçmişimiz böyle ben ne yapayım diyor Birde o yıllarda intenet yok televizyon yok şu an erkekleri oyalıyacak hiçbirşey o zaman yok.Ya yemek yiycen ya savaşacan yada sevişecen Ağustos 11, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Spartacus un yapımcısına demişler niye bizi bu kadar cinselliğe düşkün sapıkça gösteriyorsun.Oda cevaben ben o yılları tüm gerçekliğiyle yazıyorum eee geçmişimiz böyle ben ne yapayım diyor Birde o yıllarda intenet yok televizyon yok şu an erkekleri oyalıyacak hiçbirşey o zaman yok.Ya yemek yiycen ya savaşacan yada sevişecen Şaka yapıyorum bende zaten canım rahatsız olur muyum hiç Doğru demiş adam tüm gerçekliği ve ÇIPLAKLIĞIYLA o yılları yansıtıyor :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Heroes. Circles. Heroes'u izledim bi kaç sezon ama sonradan çok saçmaladılar ve bende bıraktım. Circles'ı duymadım hiç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Heroes'u izledim bi kaç sezon ama sonradan çok saçmaladılar ve bende bıraktım. Circles'ı duymadım hiç. Düzeltiyorum secret circle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Düzeltiyorum secret circle. Onu da duymadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Onu da duymadım Cnbc-e seyret. Hatta pembe Panther başlıyor direk ac. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Friends... 4 kere bitirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Supernatural yani çok Dogal Tevfik style 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Supernatural yani çok Dogal Tevfik style Supernatural'i cok soylediler izle diye ama ilk bolumunde hayaletler falan var bende korku pek sevmiyorum hatta tirsiyorum direk ondan bi turlu baslayamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 The Walking Dead... on numara beş yıldız zombili fln bi dizidir 3.sezonada az kaldı.. http://www.imdb.com/title/tt1520211/ I am legend stayla bisey heralde bu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Friends... 4 kere bitirdimAklimda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap