Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 (düzenlendi) hiç yakıştıramadım kimse BREAKING BAD' i izlemedimi , ... İlk 3 bölümü seyrettikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelen , ve bu diziyi seyrettikten sonra başka hiçbir dizi sizi kesmez ... Çekim teknikleri , mükemmel senaryosu ve konusu ve işleyişi... 1. breaking bad http://www.imdb.com/title/tt0903747/ 2.game of thrones 3.işler güçler tammmammmm Ağustos 13, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Türk dizisi yazmayı unutmuşum yaw: Yukarıdaki önerilere ayyyynen katılıyorum, Seksenler ve İşler Güçler kesinlikle şuan yayınlanan en güzel diziler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Ayrıca enteresan bir şekilde kimse yazmamış (ya da ben göremedim) The Big Bang Theory de güzel dizidir. http://www.youtube.com/watch?v=C5lW0tSKlbk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Y. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Fringe Game of Thrones Leverage Lost True Blood The Newsroom (CNBC-E'de reklamları dönüyor şu sıralar) Leyla ile Mecnun Behzat Ç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Muhafız başladı, bence izlenebilir gayet iyi. https://www.netflix.com/title/80189829 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Netflixte tepedeki ev i de izleyin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 favori dizim: Battlestar Galactica Braquo (2009) Black Mirror (2011) Into the Badlands (2015) Trapped (2015) Broadchurch (2013) Fargo (2014) Counterpart (2017) Kore dizisi (duygusal tv. serilerinden değil); Life on Mars (2018) Good Doctor (2013) Bimilui Soop - (Stranger) (2017) The Voice (2017) Signal (2016) Anime tarzı: Desu nôto (2006) Shingeki no kyojin (2013) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 The OA yi izleyen var mı? İlk 3 bölümünü seyrettim çok yavaş ve ağır ilerliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Bir saat önce, Tamer Perperek yazdı: The OA yi izleyen var mı? İlk 3 bölümünü seyrettim çok yavaş ve ağır ilerliyor... Çok yavaş ilerliyor gerçekten. Ben tamamladım ama vallahi de anlamadım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Chernobyl dizisini izleyen var mı ? Son bölümde söylenen kaza sebebi doğru mu, kurgusal mı? Ben daha önce bakınmıştım pek de kesin sebebi biliniyor gibi değildi veya biliniyordu da açıklanmamıştı. Ama kontrol çubuklarının uçlarının ucuz olması için farklı malzemeden yapılması dolayısıyla patladığ iddiasını ilk kez bu dizide gördüm. Biraz da bakınayım dedim ama kimse bu konuda yorum yapmamış gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 17.06.2019 - 11:27 tarihinde, H. Cenk yazdı: kesin sebebi biliniyor gibi değildi kesin olan tek sey asiri isinmanin durdurulamamis olmasi. bunda sscb nin usayi alt etme pesinde yapilan testlerden birinin farkli yonlere gittigi denilebilir. ps diziyi henuz seyretmeye baslamadik lakin listeye ekledim mevcut rain, dark, %3 henuz bitiremedik. birde peaky blinders var onada bi baslayamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Rain 2-3 bölüm izledim beğenmedim. Dark bugün başladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 afterlife bi cirpida bitirmistim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap