Aykan Samet Uzun Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2012 Olayın üstünden bi 10-15 gün geçti ama olsun 3 ayaktan oluşan (istanbul-tekirdağ-istanbul) drift yarışının 1. ayağı olan İstanbul çekimlerim İyi seyirler 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Fotoğraflar - Videolar → Toplantı & Organizasyon Fotoğrafları" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaşım için teşekkürler Samet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Samet eline sağlık....... Yaw sabah sabah Drift yapasım geldi....PS2 de oğlumla tatilde kaldık mı açıkta.........peeee :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Ben teşekkür ederim PS2'de varmı bilmiyorum ama PS3'te "racedriver: grid" diye bir oyun var drifti mükemmel eğer varsa PS2'ye göre şiddetle tavsiye ederim Buda oyundan bi bukle: Biraz fark açtım ama olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Zor ama öğrenince bırakamıyosun çok fena Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap