Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar umarım doğru başlık altında paylaşıyorumdur sorunumu.
Aracımı bayiden aldığımda hiç test etmedim plaka ruhsat çıkmadan kullanmadım
Teslim aldığım günün ertesi araç 192 km sinde klımayı açayım dedim ve açtığımla
Ekranda motor arızalı servis yazısı belirdi.Sonra yol yardımını aradım bana en yakın servise yönlendirdi.aracı makinaya bağladılar ve klima komprösör arızası tespit ettiler aracı lifte kaldırıp klima koprösörün kayısı çeviremediler kasnak sıkışması varmış parça deyişimi istediler otosandan geçtiğimiz hafta pazar günü siparişi verildi bana cevabı bugün geldi.Cevapta parçanın servise geldi takmak için bu ayın 26 sına randevu verdi.Ben zaten aldığım günden beri klimasıs araca biniyorum parçanın takılması için bana gün vermeleri mantıklımı sizce?Beklemelimiyim
Soru
Yücel Ipeker
Merhaba arkadaşlar umarım doğru başlık altında paylaşıyorumdur sorunumu.
Aracımı bayiden aldığımda hiç test etmedim plaka ruhsat çıkmadan kullanmadım
Teslim aldığım günün ertesi araç 192 km sinde klımayı açayım dedim ve açtığımla
Ekranda motor arızalı servis yazısı belirdi.Sonra yol yardımını aradım bana en yakın servise yönlendirdi.aracı makinaya bağladılar ve klima komprösör arızası tespit ettiler aracı lifte kaldırıp klima koprösörün kayısı çeviremediler kasnak sıkışması varmış parça deyişimi istediler otosandan geçtiğimiz hafta pazar günü siparişi verildi bana cevabı bugün geldi.Cevapta parçanın servise geldi takmak için bu ayın 26 sına randevu verdi.Ben zaten aldığım günden beri klimasıs araca biniyorum parçanın takılması için bana gün vermeleri mantıklımı sizce?Beklemelimiyim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap