Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2011 Merhabalar Facebook bilgi vermeden bir değişiklik yapmış. URL'nize bakın (ekranın tepesindeki adres çubuğu); 'https' değil de 'http' veya sadece 'www' yazıyorsa oturumunuz heklenebilir (hacking). Hesap>Hesap ayarları>Hesap güvenliği>Güvenli gezinme yolunu izleyip kaydedin.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 teşekkürler Rica ederim, +18 ci . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çetin Gzr Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 tşk Rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2011 Teşekkürlerr =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Teşekkürler adminim düzelttim hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Teşekkürlerr =) Teşekkürler adminim düzelttim hemen Nedemek Rica ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap