Bekir B. Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 (düzenlendi) Biliyorsunuz bu hafta sonu ramazan bayramı tatili başlıyor....Gerek mail e gelen reklamlar gerekse sohbetlerde bu üç gün için değerlendirilmeli gerekir gibi konular geçiyor..Açıkcası kararsızım ama baya da ekonomik 3 günlük tatiller var...Süre az olduğu için Side ve Alanya taraflarında bir yer bakayım diyorum..Hani Ank. dan çıkılınca Konya üzerinden çok bir yolda yok bu akdeniz sahillerine.....Evet sadete gelecek olursak üç gün için bu yol yapılır mı sizce..........teşekkürler..................... Ağustos 15, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Bekir abi 3 gün için pek değmez gibi geliyor bana tatilden çok yorgunluk olur sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsan neden olmasın Bekir abi,pek benim tarzım değil ama yinede vaktin genelde kısıtlıysa,3 gün hiç'de kısa sayılmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Eşimle gideriz şöyle denize karşı güzel bir akşam yemeği bile yesek bize yeter. Diyorsan hiç durma Ankarada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Ankara'dan çıkın da diyerek yeni bir kapı açmış olayım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Ankara'dan çıkın da diyerek yeni bir kapı açmış olayım. Bu görüşteyim, ama akraba ziyaretleri de ilk tercihim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Olabilir bence.Ben de bayramda 5 günlük Bodrum,Marmaris,Fethiye turu yapacağım.Ancak dinlenme değilde daha çok gezme amaçlı olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Eşimle gideriz şöyle denize karşı güzel bir akşam yemeği bile yesek bize yeter. Diyorsan hiç durma Ankarada. Böyle bi yerde yenecekse o yemek Fizana bile giderim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Böyle bi yerde yenecekse o yemek Fizana bile giderim... Emre için bebe koltuğu göremiyorum, biz yiyemeyiz burda ailecek yemek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Abi oturun evinizde, dinlenin işte, o kadar yol pek çekilecek gibi değil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Abi oturun evinizde, dinlenin işte, o kadar yol pek çekilecek gibi değil.. Üşengenc'in rüzgar alanı...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Üşengenc'in rüzgar alanı...... Ya zaten 3 gün.. o kadar yolu çekmeye değmez bence.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Ya zaten 3 gün.. o kadar yolu çekmeye değmez bence.. Gençliğini yaşamak istiyor destek almak icin konu acmış belli ki bulaşma 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Gençliğini yaşamak istiyor destek almak icin konu acmış belli ki bulaşma ya yaşasın bişi demedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bekir abi karadeniz sahillerini düşünmezmisin Temiz hava bol oksijen Hemde daha yakın sanki Ankaraya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap