Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Samsun'a giderse Antalya'dan daha yakın ama, Trabzon, Rize taraflarına ve hatta yaylalara çıkacak olursa yol epeyce uzuyor o zaman.. Konya üzerinden Antalya (alanya-Side vs) epey kısa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Ben Bartın Amasra inkumu taraflarını düşünerek söyledim. Özellikle inkumu (bozulmadıysa eğer) kafa dinlemek için ideal. Kumsalın en sonunda ağaçlıkların içinde kütük evlerden pansiyonlar var. klimalı ıvırlı zıvırlı. Aile ile kalmak için ideal. Trabzon-Rize seyahati için en az 10 günlük tatil lazım ki değsin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Özellikle inkumu (bozulmadıysa eğer) Bozulmadı, Bir de, eğer gitmişken denize de girerim diyorsanız Karadeniz olmaz, ama yok ben dalga sesinde kafamı dinlemek istiyorum derseniz şu sıralar İnkumu epeği bir tenha olması lazım. Süper kafa dinlersiniz. Belki mekan olarak Antalya, Alanya gibi yerlerle kıyas götürmez ama kafa dinlemeye birebirdir Karadeniz sahilleri. Karadenizli olunca övmek şart tabi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 (düzenlendi) Kendinizi genç hissediyorsanız, araba kullnmaktan zevk alıyorsanız gidilir Ağustos 16, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Ben Bartın Amasra inkumu taraflarını düşünerek söyledim. Özellikle inkumu (bozulmadıysa eğer) kafa dinlemek için ideal. Kumsalın en sonunda ağaçlıkların içinde kütük evlerden pansiyonlar var. klimalı ıvırlı zıvırlı. Aile ile kalmak için ideal. Trabzon-Rize seyahati için en az 10 günlük tatil lazım ki değsin. Karadeniz deyince benim aklıma hep doğu karadeniz geliyor.. doğru haklısın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Sizlerin aksine tatilin gelmesini hiç istemiyorum Çünkü tatil sonrası anormal yoğun günler bizi bekliyor.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Sizlerin aksine tatilin gelmesini hiç istemiyorum Çünkü tatil sonrası anormal yoğun günler bizi bekliyor.. Bana hergün yoğun Cenk abi Alıştık artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bekir abi karadeniz sahillerini düşünmezmisin Temiz hava bol oksijen Hemde daha yakın sanki Ankaraya. Ogünüm dün akşam üstü beklenti içinde olduğumuz bir firmadan olumlu haber geldi ve bugün sabahtan itibaren neredeyse tam günümüzü aldı ve daha bir yerde ayarlamış değilim....ama inan yine çok hırpaladı beni...daha asıl çalışmaya geçmedik bile.. Karadeniz için biraz daha geniş zamana ihtiyaç var...Daha önce kısa ziyaretlerimiz olmuştu ve o zaman dan bir kez daha gelirsem en az 5 gün ayırmalıyım demiştim..Karadeniz bölgesi öyle bir yerki gidince insanın canı dönmek istemiyor...artık havası mı suyu mu yemyeşil tabiatı serin havası mı...... Sanıyorum olursa side ve alanya gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Şu sıralarda yollardayım ve bayağı yoğun bir trafik var. Hiç ummadığım yollarda bile, Avrupa'dan misafirlerimiz de yollarda... Haliyle özellikle Salı günü Antalya'dan kuzeye bunaltıcı bir trafik olacak. Ben Ankara - Antalya yapacak olsam Cumartesi sabah 4-5 gibi çıkar ve Çarşamba (yani bayram ertesi) yine sabah 4 gibi dönerdim. Bir iki saatlik gecikme ile mesaiye yetişilir, yorgunluk mu? Focus uzun yolda yormaz ki... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Biliyorsunuz bu hafta sonu ramazan bayramı tatili başlıyor....Gerek mail e gelen reklamlar gerekse sohbetlerde bu üç gün için değerlendirilmeli gerekir gibi konular geçiyor..Açıkcası kararsızım ama baya da ekonomik 3 günlük tatiller var...Süre az olduğu için Side ve Alanya taraflarında bir yer bakayım diyorum..Hani Ank. dan çıkılınca Konya üzerinden çok bir yolda yok bu akdeniz sahillerine.....Evet sadete gelecek olursak üç gün için bu yol yapılır mı sizce..........teşekkürler..................... Abi çekilir niye çekilmesin çok uzak bir yol değilki heleki focus la hiç koymaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Eveet son dakika gelişmeleri ile akdeniz mini tatili gerçekleşemedi.......Çokta hazırlamıştım kendimi ama hep söylendiği gibi kısmet değilmiş..... Tüm arkadaşlara paylaşımları için ayrıca çook teşekkürler........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Eveet son dakika gelişmeleri ile akdeniz mini tatili gerçekleşemedi.......Çokta hazırlamıştım kendimi ama hep söylendiği gibi kısmet değilmiş..... Tüm arkadaşlara paylaşımları için ayrıca çook teşekkürler........... Dün Akseki'den aşağı inerken karşı şeritte gördüğüm 30-50 km arası hızla kuyruk halinde ilerleyen trafiğe girmediğin için şanslısın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap