Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 (düzenlendi) Merhaba bugün internette şöyle bir park sensörü gördüm delme kesme boyama diye birşey yok ayrıca 30 gün para iade garantili Bu örnek video Buda sitesi http://www.parkingdynamics.co.uk/ Ağustos 15, 2012 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Gayet iyi bir sistem olmuş. Daha hassas ise de mükemmel bir alternatif olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 görünüşe göre daha hassas Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Bu sistem sırf benim bildiğim 5 yıldır var..Fakat hiç bir seri üretimde görmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Calisma prensibi nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 15.08.2012 - 21:40 tarihinde, Sabri Özer yazdı: Calisma prensibi nedir ? Yaklaşınca ötüyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Yada Sitesinde yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Tamamda delik yon falan diyorlar tampon icinden mi goruyor onu soruyorum sayin Alperen abicim bende biliyorum yaklasinca ottugunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Tampon icinde alıcı şerit var. Yani delme kesme yok ama sökme yapıştırma ve takma var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 15.08.2012 - 21:52 tarihinde, Sabri Özer yazdı: Tamamda delik yon falan diyorlar tampon icinden mi goruyor onu soruyorum sayin Alperen abicim bende biliyorum yaklasinca ottugunu biliyorum Sabri kardeşim, bizimkisi maksat geyik olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 çok iyi işlerliği var gibi, ve bu kadar iyise neden hiç bir otomobil üretiminde yer almıyor buda düşündürücü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 en son(1 sene önce filan) hareket durduğunda ses kesiliyordu dezavantaj olarak hala öylemi bilmiyorum. Elektro manyetik alan yaratıp değişimini hesaplayarak çalışıyor. http://www.ebay.com/itm/parking-sensor-no-holes-need-to-be-drilled-rear-parking-assistance-parking-radar-/271253950293?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f27fecf55&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap