Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Kulaklığın basslar midler ve derinlik çok iyi...Uc olarak daha konforlu seçenekler ile daha iyi oluyor (satın alacaksınız) Kulaklığın burn-in süresi dolunca yorumlayacağım.. Unboxing Video HD izleyin Fotolar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 dana mı kesecen o bıçak ne öyle yoksa kamera mı kilolu göstermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 dana mı kesecen o bıçak ne öyle yoksa kamera mı kilolu göstermiş Bir daha izle HD olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bende de var o bıçaktan. Deve kesiyoruz. Kibar zayıf incelerinden maket bıçağı lazım. Bir de jack kısmı L miydi bunların? Güle güle kullan tekrardan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bende de var o bıçaktan. Deve kesiyoruz. Kibar zayıf incelerinden maket bıçağı lazım. Bir de jack kısmı L miydi bunların? Güle güle kullan tekrardan. L değildi son 1 yılda L oldu... teşekkürler Bıçağın esprisi var arkadaşlar, bizde öküz değiliz heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 L değildi son 1 yılda L oldu... teşekkürler Bıçağın esprisi var arkadaşlar, bizde öküz değiliz heralde Biz anlamadık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 İsteyen buradan sipariş verebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 (düzenlendi) Sesten bahset yakup görüntü güzelde göründüğü kadar seside iyimi? Mesela beast yada akg kadar iyimi ses kalitesi Ağustos 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yukarda ne yazdığıma baktın mı? Tabi ki sesi güzel Akg dediğin ürünün iyisi de var kötüsü de.. İyisi çok pahalı.. Beats dediğin ürünü 2 hafta önce kuzenime aldırdım..aman aman fark yok onun malzemesi daha iyi misal. Beats dediğin ürünü kim üretiyor birde ona bak bakayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 (düzenlendi) Beats dediğin ürünü kim üretiyor birde ona bak bakayım Monster beast diye geçiyordu şimdi hatırladım.Bende kulak içi akg 330 var yiğende beast aldı aralarında hiç fark yok ses kalitesinde.Ben alırken bir çok yerde 300 tl civarındaydı akg 330 sonra denk geldi bir baktım d&r da 190 tl hemen aldım tabi. Ama tezgahtarın dediğine göre yanlış koymuşlar fiyatını beni ilgilendirmez ben etikette ne yazıyorsa o fiyattan istiyorum dedim tabikide dediler Sonra netten bakmıştım uzun bir süre 190 tl ye satılmıştı ürün. Eğer hala satılıyorsa ve fiyat değişmediyse 190 tl ye 300 400 tl lik kulaklıkların kalitesinde bir kulaklığa sahip olabilirsiniz.Artık bırak telefondan müzik dinlemeyi bilgisayardan oyun oynarken bile o kulaklığı kullanıyorum.( Hatta geçen gün oyun için kulaklık alıcaktım taki bu kulaklığı bilgisayara bağlayıp sesi duyana kadar hemen 10 liraya bir uzatma aldım ve bitirdim işi) Yalnız malzeme kalitesi bu kulaklıklar kadar iyi değil plastik ağırlıklı bir ürün ama ses olarak en azından 400 tl lik beast ile farkı yok diyebilirim Ağustos 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Abicim Akg 330'a eğer sen güzel diyorsan abartmadan söylemem gerekir bununla dinlersen onu bırakırsın.. Beats Dr.dre kesinlikle iyi bir ürün değil hele fiyatı ülkemizde çok pahalı..Normalde turbine ile beats aynı fiyat.. K370 daha iyi ve denk diyebilirim bu dediklerimizle.. Hatta AKG'nin babası bu: AKG K3003i fiyatıda 1500 dolar Yurtdışında akrabası olan yani orjinalliğinden emin olacak kişiler yurt dışından şu modelleri alabilirler hem uygun hemde çok iyiler.. Vsonic GR01 veya GR07 180$ VSonic GR06 60 $ Hiç düşünmeden GR06 alınabilir...Ben ebay'e güvenmediğimden almadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bu beats tour var. Onu nasıl bilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Video'da salladığım kutu ve koruyucu havalı naylon hala yerde duruyor şimdi fark ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Bıçak ne oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Bıçak ne oldu O da duvarda asılı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap