Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 (düzenlendi) Adam kargoyu camda bekliyor yahu Kasım 8, 2012 Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Kesemen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yakup abi senin önerdiğin satıcıdan Monster turbine modeli almayı düşünüyorum. Hala memnunmusun abi yada satıcı güvenilir mi abi beni biraz bilgilendirirmisin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Merhaba Enes ben o kulaklığı çoktan eskittim peşine Creative Aurvana3 kullandım onu da eskittim aslında eksitmemin sebebi kabloların bir süre sonra cortlamış olması ama creative çok daha sağlam çıktı ve kulaklık yapısı gereği yatarken kullanması çok çok rahatdı. Basları ortalama ses kalitesi ve izolasyon iyiydi. Monster da ise basslar daha iyiydi ama maksimum ses çok yüksek değildi. Kullanıcı ve ürünün gelmesi konusunda çekincen olmasın amazon dünyanın en iyi alışveriş sitesi eğer satıcı bölümünde amazon veya onun için çalışan yer diye not varsa gözün kapalı alabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Kesemen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Cok saol abi Abi creative aurvana 3 ü de mi amazondan aldın yada bana önerebileceğin bi kulaklık varmı şuan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Aynen oradan aldım direkt ismi arat çıkacak zaten. Bana fiyat ve istediğin tür yani neleri sever neleri önemsemezsin söylersen bulabilirim birşeyler . Ama benim aradıklarım ya Türkiye de satılmayan ya da burada pahalı olan modeller. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Kesemen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Abi 250-300 liraya kadar çıkabilirim Genelde basslı müzikleri dj müziklerini falan dinliyorm slow müzik falan dinlemem fazla Yönlendirirsen cok makbule geçer abi saolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap