Fuat Önal Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 (uygun sekme bulamadım,lütfen moderasyon taşıyabilir mi?Yok öle boş boş oturup mod maaşı almak Konuya dalayım: Kankaya bir audi aldık.Antalya'ya gideceğiz gidince bu aracı göstereceğimiz,önereceğiniz işinin ehli,tanıdık,bildik servis varmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Buna Cem Bey cevap verebilir sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 E o da tatilde, kim cevap verecek şimdi buna ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 E o da tatilde, kim cevap verecek şimdi buna ? Bende bir konuda cevap bekliyorum Cem abiden meğersem tatildeymiş İyi tatiller dileğiyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bende bir konuda cevap bekliyorum Cem abiden meğersem tatildeymiş İyi tatiller dileğiyle Farları mı isticeksin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Farları mı isticeksin? Bak ya sanane arkadaşım Cem abiyle aramızda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Arslan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 (düzenlendi) merhabalar. Memleketten 2008 ghia otomatik focus aldım ve bu hafta sonu getirmeye gideceğim, yaklaşık antalya-van 1600 km yol yapacağım. bunun için aracın ; 1. aracı yeni aldığım için triger setini değiştirmeyi düşünüyorum. 2. otomatik şanzuman malum onun bakımları vs. Antalya da ford ustası tavsiye edebilecek arkadaşımız varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim. teşekkürler. Kasım 22, 2013 Muharrem Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Yeni Sanayide Cem Kaymaz, Çokoto, isimden de anlaşılacağı üzere Otokoçun eski başteknisyendir. 05422426271 Benden selam söyleyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Arslan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK İYİ OLDU BU, HİÇ BİLGİM YOKTU BU KONUDA. inşallah selamınızı da iletirim. isim Cem BONEVAL doğru dimi hocam ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK İYİ OLDU BU, HİÇ BİLGİM YOKTU BU KONUDA. inşallah selamınızı da iletirim. isim Cem BONEVAL doğru dimi hocam ? Evet önüne doktor da koyarsan daha kolay hatırlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Arslan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 TEŞEKKÜRLER HOCAM, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Eski sanayi Modern Oto(Ford). Çok memnunum ve işin uzmanılar. Fiyatlar uygun ve güvenle aracı teslim edebilirsiniz. Çok basit bir örnek vereceğim. Çoğu tamirhanede civata sabitleyicin ne olduğunu bile bilmezler. Bu adamlar ise üstünde civata sabitleyici bulunan tüm civataları takarken tekrardan ilacı sıkıyorlar ve öyle takıyorlar yani ince işçiliği seviyorlar. Sanırım bu yüzden randevu olmadan işlem yaptırmak zor. Çok dolu oluyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Otomatik Oluşturulan Mesaj Talep üzerine düzenlenmesini bekliyoruz Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sadettin Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Herkeze selamlar.... Yeni focus 2010 titanium aldım ve bu benim ilk ford aracım oldu. Araç 83000 de ve aldığım kişi 90. 000 e kadar bin bakıma gerek yok dedi ancak ben yinede tüm bakımları yaptırayım be temiz bineyim istiyorum. Şimdilik fark ettiğim debriyaj balata bitmiş ve yağ filtreler vb gibi tüm ağır bakımları yaptırmak istiyorum. Bazı ustalar önerdi arkadaşlar ama ben yine burada baya tecrübe sahibi insanlar olduğunu düşündüğüm için sizlerden tavsiye almak istiyorum. Antalyada kiminle çalışmalıyım ? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Çok oto cem usta tavsiye ederim eski bir Ford çalışanıdır... http://www.cokoto.com.tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap