İsmail Kılıç Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2012 Keyifli Forumlar.. İnternette bir sitede okumuştum APP gibi plakalıktan plakayı söküyorlar ardından plakanın kenarındaki siyahlığı aseton yada selülozik tinerle silip, asetonlu kalemle yazıları kalınlaştırıyorlar.Ardından ise plakalık olmadan direk plakayı takıyorlar.. Yalnız plakalığı nasıl sökeceğimi ve nasıl geri plakayı takacağımı (yada nasıl yapıştıracağımı) bilmiyorum. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Aşağı yukarı oynatıyorsun yerinden çıkıyor ismail.. Plakalığın da vidasını sökeceksin..Plaka işlemleri bittikten sonra Çift taraflı bant ve/veya slikon ile yapıştırıyorsun. Google'u ve bu siteyi biraz daha araştır..Bulacaksın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Peki plakalığın altındaki kısmı nasıl çıkarıyoruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Bunlarla 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Doğru.. Peki klips gibi birşey varmı yoksa zorlayıp kıracakmyım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 İsmail metal plakayı oynat zorla biraz kırmadan sök... Nasıl olsa yapıştıracaksan yani iptal edeceksen kırsan da olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Peki çok teşekkür ederm bilgilendirmenizden dolayı, keyifli forumlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Plastikse kır at gitsin ve ya alt kısmında reklam yazan yer varya mesela oraya parmaklarını geçir kendine çek tırnakları atar zaten ki büyük ihtimal kırılır Asetonla ve ya tinerlede çıkacağını zannetmiyorum ben plaka boyandıktan 2-3 saat sonra denedim çıkarmayı çok uğraştım. Sizin boya kurumuştur artık plakayla birleşmiştir oraları çıkaramazsan sakın beyaz boyaya felan boyama çok kötü duruyor hiç olmadı APP plaka yaptır 30 Lira gibi bişey hemde daha şık olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Plastikse kır at gitsin ve ya alt kısmında reklam yazan yer varya mesela oraya parmaklarını geçir kendine çek tırnakları atar zaten ki büyük ihtimal kırılır Asetonla ve ya tinerlede çıkacağını zannetmiyorum ben plaka boyandıktan 2-3 saat sonra denedim çıkarmayı çok uğraştım. Sizin boya kurumuştur artık plakayla birleşmiştir oraları çıkaramazsan sakın beyaz boyaya felan boyama çok kötü duruyor hiç olmadı APP plaka yaptır 30 Lira gibi bişey hemde daha şık olur selülozik tiner çıkartır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap