Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
kardeşim şu anda yolda ve trabzona doğru gidiyor ( bu arada yollar çok kalabalıkmış) az önce telefonda abi hız sabitleyici devreye girmiyor dedi. hız sınırlandırıcı devreye giriyormuş ama sabitleyici girmiyormuş... daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadık, acaba sebebi ne olabilir ?
not: ısrarla sordum tuşa doğru basıyormusun diye evet dedi
Soru
Ahmet Salih
kardeşim şu anda yolda ve trabzona doğru gidiyor ( bu arada yollar çok kalabalıkmış) az önce telefonda abi hız sabitleyici devreye girmiyor dedi. hız sınırlandırıcı devreye giriyormuş ama sabitleyici girmiyormuş... daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadık, acaba sebebi ne olabilir ?
not: ısrarla sordum tuşa doğru basıyormusun diye evet dedi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
4
3
Popular Days
Ağs 17
16
Nis 16
4
Ağs 22
3
Tem 11
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Ahmet Salih 4 posts
Mehmet Akpunar 4 posts
suat coşkun 3 posts
Popular Days
Ağs 17 2012
16 posts
Nis 16 2018
4 posts
Ağs 22 2018
3 posts
Tem 11 2017
3 posts
Popular Posts
Erdinç Öz
Merhaba bende de hız sabitleyici devreye girmiyor ancak limitleyci sorunsuz çalışıyordu. Bir ay kadar hergün çalışıp çalışmadığını konyrol ettim fakat çalışmadı. Sonrasında kablo temassızlığı olabilec
Şemsi B.
Teşekkürler yakup bilgi için
Mehmet Akpunar
Ben de zamanında vurdum dövdüm sevdim yalvardım fakat nafile. Sıkıntı hız sabitleyici düğmesinde imiş, değiştirdim sıkıntı yok.
Posted Images
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap