Şükrü Kervan Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar aracımda yağ kaçağı var ama bir türlü kendi ustam çözemedi, bende o yüzden ustamı değiştirmek istiyorum. İzmir' de oturuyorum. Bana işinde iyi bir usta önerirmisiniz acaba? Ağustos 17, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 imla kurallarına ve başlık seçimlerinde lütfen biraz daha dikkat edelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Arkadaşlar aracımda yağ kaçağı var ama bir türlü kendi ustam çözemedi, bende o yüzden ustamı değiştirmek istiyorum. İzmir' de oturuyorum. Bana işinde iyi bir usta önerirmisiniz acaba? İzmirin neresindesin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 İzmirin neresindesin? karabağlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 karabağlar Bende karabağlarda bulunuyorum.Burada benim önceki aracımın tüm işlerini yapan ayriyetten arkadaşım son teknik oto var.Bu gün yada yarın bana uğrarsan seni götüreyim yada yönlendireyim dükkanıma yakın.Tamircisi tecrübeli bir arkadaştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 nerde olduğunu tarif edermisniz? yada tel verin görüşelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 nerde olduğunu tarif edermisniz? yada tel verin görüşelim 05339629432 arayın tarif edeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 akşam babam geldiğinde 5 gibi arıyıcam teşekrler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 akşam babam geldiğinde 5 gibi arıyıcam teşekrler rica ederim.Yeride kabataslak tarif edeyim gaziemir yönünden gelirken burada alışverişmerkezine gelmeden önceki ışıklardan içeri girip aşağıya kadar inin yolun sonundan sola dönün hemen sağınızda son teknik oto var.Gelmeden önce beni arayın bende uğrarım yardımcı oldururuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Bornovaya giderim dersen 3. sanayi Erford var.Erdem ismi, ismimi ver yardımcı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 burada değil abicim Burda neyse iyi sahurlar.. İkiside aynı şey demek değilmi burda burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 burada değil abicim Burda neyse iyi sahurlar.. Türkçede "burda" diye bir kelime yoktur. Doğrusu "burada" dır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Türkçede "burda" diye bir kelime yoktur. Doğrusu "burada" dır. Ana aydın benden yana noldu toprağım taş falanmı düştü kafana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Haklının yanında haksızın karşısındayız her zaman ne kadar androidzede olsan da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Ana aydın benden yana noldu toprağım taş falanmı düştü kafana Ne alakası var olum ya haklıysan haklısın yani. Xenoncu seni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap