Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2012 Evde denemeyin anacım http://www.liveleak.com/view?i=10a_1345175158 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yuh diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Çaylarr O adamın eli nasırdır komple bizim burda bi nargileci vardı közü elleriyle koyardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 aynı bizim faruk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Ahahah Ben 1 tanesini zor taşıyom. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Amcam bazı şeyleri aşmış.Ben hala bir bardak çayı dökmeden taşımada güclük çekiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Türkiye diye yazmış videoyu ekleyen ama elemanlar Farsça konuşuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Bence Türkiye yazmış, yani emin degil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Bence Türkiye yazmış, yani emin degil. Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap