Tolga K Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2012 bugun arakadaşımın arabasında denedik park halindeyken arka çamurluğun oraya vurmuş birisi aldık denedik hasar çok köşede olmadıkça işe yarayan bir alet nette biraz daha daha gelişmişleri var cesaret edip o kadar para veremedik 20 tl ye aldık. içinden silikon tabancısı ve silikonlarıda çıkıyo. boyaya herhangi bir zarar vermedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Aldığın ürünün linki felan var mı yoksa elden mi aldınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 elden aldık ankarada, normalde otuz tl nette fiyatı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Bizim kaputtada vardı aynı o şekil göçük babam kaputu kapatmış kilit otursun diye bastırınca içine göçmüş Kaportacıya yaptırdık 70 ve ya 100 lira almıştı yanlış hatırlamıyosam. Bu tür çekme işlemlerinde orijinal olmayan boyada çatlama oluyormuş kaportacı söylemişti eğer boyanız orijinal değilse tavsiye etmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 bi fırsat sitesinden 10tlye almıştım(marttı sanırım etraf karlıydı) benim göçükte işe yaramadı(oldukça büyük ve köşedeydi bulunsun diye aldım gerçi) servis epey bi fatura çıkarmıştı. Kitin çalışmasını sağlayan silikonu tabii, harici olarak bulabilirmiyiz acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 silokunu harici olarak bulursunda zaten içinden 2 adet silikon çıkıyo tek seferde çektik biz göçüğü ama dediğin gibi tam köşede ve saç mı diyim artık ne oluyosa o eğilmişse çekiç ve ustalık gerekiyo. orjinal olmayan boyaya nasıl bi zarar verir orasını bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 (düzenlendi) Bu kitten sipariş vereceğim, nette fiyatı şuan da 15-30Tl aralığında... Bizim kapıdaki göçüğü çekelim bi bakalım... Kasım 30, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Bu kitten sipariş vereceğim, nette fiyatı şuan da 15-30Tl aralığında... Bizim kapıdaki göçüğü çekelim bi bakalım... Oy oy oy Ahmetim araba almışta göçük bile düzeltirmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Oy oy oy Ahmetim araba almışta göçük bile düzeltirmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Bu kitten sipariş vereceğim, nette fiyatı şuan da 15-30Tl aralığında... Bizim kapıdaki göçüğü çekelim bi bakalım... Benimkinide düzeltir mi bu meret Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Benimkinide düzeltir mi bu meret Yorumları falan bayağı bi okudum forumlardan... Çoğunda işe yarıyor.... İstisnalarda var tabi.... Denemeye değer... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Yorumları falan bayağı bi okudum forumlardan... Çoğunda işe yarıyor.... İstisnalarda var tabi.... Denemeye değer... Bende bir inceleyim bakim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Sipariş verdim ben, deneyeyim, işe yararsa alırız sanada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Sipariş verdim ben, deneyeyim, işe yararsa alırız sanada Anlaştık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 (düzenlendi) bi fırsat sitesinden 10tlye almıştım(marttı sanırım etraf karlıydı) benim göçükte işe yaramadı(oldukça büyük ve köşedeydi bulunsun diye aldım gerçi) servis epey bi fatura çıkarmıştı. Kitin çalışmasını sağlayan silikonu tabii, harici olarak bulabilirmiyiz acaba? HOCAM BENİMKİ DE TAM KÖŞEDE SÜRTMEDEN DOLAYI GÖÇÜK VAR TAVSİYE EDER MİSİN ? FİKRİNİ SÖYLERSEN SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ... Aralık 24, 2012 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi TAMAMEN büyük harf kullanmak YASAKTIR. KULLANMAYINIZ. Tekrarı halinde ceza uygulanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap