O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 o köşeyi düzeltme ihtimali bile yok o kısım çok sert düzken birden bombeli olmuş aynı şekil bende arka çamurluğun aynı yerini vurmuştum baya bi ses geldi arabadan inmeden önce kapı falan gitti sanıyordum indim baktım ilk başta bulamadım bile sonrada gördüm. Kaportacıya sordum orası çok sert anca çekitlenecek falan dedi bende ilgilenmemiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 @Ahmet Gürbüz, Pops a dent bu göçüğü düzeltmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Benim kapıda da var, sitenin içerisinde vatandaşın biri kapıya vurup kaçmış fazla değil ama göze batıyor. İşe yararsa iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap