Murat K. Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2012 İkinci araba almayi düşünüyorum bütce max 20 bin ne tavsiye edersiniz pejo 307 look 1.6 45 binde bir arac var 21 bin uygunmu sizce... bilgisi olan arkadaslar yardim bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 İsteklerinizi ve beklentilerinizi yazmanız daha faydalı olacaktır. Ben kendim kullanmadım bilmiyorum sadece bi arkadaşımda otomatik vitesi vardı sunrooflu felan ben pek beğenmiyorum şahsen. 20 bin'e astra, focus, megane 2, bora, golf vb birsürü seçenek var önemli olan istek ve beklentileriniz tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Megane secenek disi astra,golf,focus olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Megane'ın neden seçenek dışı kaldığını merak ediyorum. Tabi istekler, tercihler, beklentiler önemli, örneğin ben size Bora'yı asla önermem. Neden? Amcamın yaşadığı talihsizlik yüzünden, belki çok da iyi bir otomobil ama ben bu şekilde düşünürken, bir arkadaşımız da gelip Bora'yı size önerebilir. Müthiş bir şekilde övebilir. Yani öncelikle istekleriniz ve beklentileriniz. Aracı kim kullanacak, acemi mi, usta mı, C segmenti bir araç mı isteniyor. Dizel benzinli, lpg li ne kadar önemli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 eger 2. araba olacak ise bence b sinifini tercih edin ki hem secenkler artsin hemde donanim olarak daha fazla eklentiniz olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 2002 Model Focus 1 alırım, bakarım keyfime.. Megane secenek disi astra,golf,focus olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 eger 2. araba olacak ise bence b sinifini tercih edin ki hem secenkler artsin hemde donanim olarak daha fazla eklentiniz olsun +1 Grande Punto tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Benzinli dusunuyirum punto olabilir bayram sonrasi kismetse bakacam artik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Punto güzeldir 1.4 8v 77hp motorları LPG ile çok uyumlu bazı modellerinde yagmur, far sensörü, dijital klima felan mevcut bence bunu da bi düşünmelisin pug yerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdim Bakırcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 max. 20bin bütçe ile bahsettiğiniz arabaları alabiliyor muyuz? Golf- Polo - megane- Focus. Modeller eski ve de km'ler fazla olur öyleyse. 2.ellerde 2008'den yüksek modellerde fiyatlar 22bin Tl'den aşağı değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Yanlız dedikleri gibi arz talep meselesi isteğiniz nedir? Dizel mi benzin mi yoksa LPG mi ? Kİm kullanacak bayan,erkek, acemi, deneyimli vs.. Ben olsam 2. araç için 1.4 120BG Fiat Punto T-JET alırım, takarım iyisinden LPG bakarım keyfime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Her turbo benzinliye olmuyo ama LPG Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Fiesta tercih ederdim sizin yerinizde olsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap