Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Uygulamalar çok güzel olmuş elinize sağlık Yanlız araç yay istiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Spoyleri diyelim sökmek zorunda kaldınız o siyah şeyler boyaya yapışıyor mu yoksa çıkartılabiliyor mu? Siyah silikon illaki yapışıp kalıyor sökmek de bayya uğraştırıyor. Sökünce de boya eskisi gibi olmuyor. Maşallah... :nazar: ST ön tampon+ arka difüzör+ spor yay'da olursa tatından yenmez... :nazar: Ön tamponun fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum benim limitlerimi şimdilik zorluyor. Arka difizörü de ön tampon almadan takmak istemiyorum açıkçası. 3,5 cm lik Eicbach yay düşünüyorum fakat bulunduğumuz yer şimdilik yay için pek müsait değil. Arabayı ezmek istemiyorum ama aklıma açıkçası leylek gibi geziyoz ortalıkta Uygulamalar çok güzel olmuş elinize sağlık Yanlız araç yay istiyor Aynen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Sağlık olsun hepsi olur yavaş yavaş... Allah kaza bela vermesin... :nazar: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Sağlık olsun hepsi olur yavaş yavaş... Allah kaza bela vermesin... :nazar: Teşekkürler. Yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Güle güle kullanın,binecekseniz para harcayın derim ben harcadım şimdi aracımı satıyorum verdiğim tüm emekler boşa gidiyor yani . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Tutak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Aracınıza yaptığınız uygulamalar güzel olmuş.. Jantıda kuga jantlarından alsaydınız daha şık olurdu bence bu da benim fikrim , kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 (düzenlendi) DG Focus Güzelleşmeye Devam Ediyor.... Aracıma kendi ellerimle boya koruma uygulası yaptım. Kışlık lastikler ve kapaklı jantlarım takıldı. Resimler biraz gecikti kusura bakmayın. Kullandığım Ürünler : 1- Meguiars Swrillx Hare Giderici 2- Turtlewax Nano Tech Cila 3- Turtle Wax Boya Koruyucu Sıvı (Tiner Gibi Bişey) 4- Meguiars Cila Atma Süngeri 5- Meguiars Nano Bez 6- Carpex Lastik Jant Parlatıcı 6000cd ve Aygaz Klima Düğmelerinden de kurtulduk. Pedal aydınlatma sistemi de devreye sokuldu fakat resmini çekemedim. Onu da eklerim kısa bir zaman sonra... Şubat 23, 2013 Özgür Turhan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nafi Esin Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Çok güzel olmuş Allah kazasız belesız kullanmak nasip etsin.Kırmızı şerit ve kaplama uygulaman özellikle çok iyi nerden aldın bende samsunda araştırdım ama bulamadım malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 slm güzel olmus bısı sorcam bu plakayı nası yaptın dostum folyoylamı yapılıyo bunlar. slm güzel olmus bısı sorcam bu plakayı nası yaptın dostum folyoylamı yapılıyo bunlar. ve cd calar fıyatı nedır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Çok güzel olmuş ellerine sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Sargıl Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Allah nazarlardan saklasın, kazasız belasız huzurlu sürüşler dilerim. Gerçekten güzel bir görünüşe sahip olmuş aracınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Özen Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 (düzenlendi) COK GÜZEL OLMUŞ ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN ... Mart 8, 2013 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi LÜTFEN tamamen büyük harf kullanmayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 hayırlı olsun güle güle kullanın ST dönüşümünde allah kolaylık versin bu işin sonu yok kazasız belasız kullanın. :nazar: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Aracımın Son Hali Arkadaşlar. ST Tampon Takıldı. Kare APP takıldı. Ses Yalıtımı Yapıldı. Kaliperler Boyandı. Bir kaç yenilik daha yapmayı planlıyorum. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Mumcu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Maşallah abi. Emek harcanmışsın belli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap