Sercan Kara Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 öncelikle yaptığınız dönüşüm muhteşem.size birkaç sorum olacak..kırmızı trim şeriti bir türlü bulamıyorum.acaba temin edebileceğim link vs verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 (düzenlendi) Biraz Focus Clubden Bazı sebeplerden Ötürü Geri Kalmıştım Arkadaşlar. Aracımın Yeni Resimlerini Paylaşmak İstiyorum. Bu olamadığım zamanlarda Aracıma Eibach 3,5cm Spor yay, Orjinal Mercekli Farlar, Arka WRC Tampon eki, Vossen CVT 17inç jant lastik takıldı. Daha sonra CVT den memnun kalmadığım için Range Rover Sport Jantı buldum ve onları taktım. ELM 27 OBD Cihazı ile Ford ECO mod etkin hale getirildi. RadyoCD çalar Yolbigisyar ekranına entegre edildi. Ses Sistemine El attık. Blaupunkt VR2100 Anfi, Sony Teyp, Sony 1200W Slim Bas yaptık. Şimdilik yapılanlar bunlar yapmaya devam ettikce burdan paylaşmaya devam ederim inşallah. Herkese Hayırlı Forumlar. Orjinal ST Logomuz ve Nurburgring Logomuz Range Rover Sport 18'' Jantlar + Continental Sport Cont.2 225-40-18 Lastikler + Eibach Sportline 3,5 Spor yaylar Son Resim de Vossen CVT Takılı iken olan fotograf. Ağustos 31, 2016 Özgür Turhan tarafından düzenlendi eksik bilgi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Maşallah. Kazasız belasız kullanın. Jantları değiştirmeniz tam isabet olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap