İsmail Kılıç Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2012 Keyifli Forumlar.. 2004 Focus Ghia aracımda cd çalar'ın sesini yükselttikçe bass'ın seviyesi azalıyor ve hiç vurmuyor.. Sizce bunun nedeni nedir? Kolonları değiştirmek istesem ne önerirsiniz ? Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Tiz ayarını kontrol ettin mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Evt hepsini tam olarak ayarladım, volume 15-20 arası bass çok güzel ama 20+'den sonra bass azalıyor tiz devreye giriyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Evet 20den 30 kadar bas azalir cunku bass 20de tam kapasite calisir sen daha fazla ses istiyorum deyip sesi 30a yaklastirirsan sesi tweetera yukler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Gerçi Ben Focusumda Tweeter bulamamamla beraber benim 5000 RDS kaset çalarda da aynı şekilde o oluyor Bende çakallık yapıp Müziğin tizli saniyelerinde sesi 22 23 'e getiriyorum . Bass Vurunca Daha çok bass sesi ile tiz sesi geliyor Deneyin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 İlave olarak bass seviyesini +6'da bırak Gerçi Tweeter +7 ne şey oluyor sadece sesin tokluğuna veriyor . Harbi çok merak ettim Tweeter yok değil mi F1'lerde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 (düzenlendi) Bütün focus ların orjinal sistemlerinde dediğiniz gibi sesi sonlara yaklaştırdıkça bass kaybolur.Hatta bir arkadaşımda 2008 model yeni kasa mondeo vardı onunda sesini açtığımda aynı şey olmuştu.Bunun sebebini hoperlörlere bağlıyordum ta ki önceki aracım focus 2 de teyp i değiştirene kadar.Anfi destekli pioneer teyp takmıştım daha sonra aracımı satarken tekrar orjinal hoperlörlerini takıp anfiyi iptal edip sadece teyp i bırakmıştım araçta fakat sesi sona kadar açsamda baslar kaybolmamıştı. Tam sebebini bilmemekle birlikte bunun bilinçli yapıldığına eminim. Hatta yeni focus 3 lerde bunu çok daha fazla hissediyorsunuz.Sesi 25 lere getirin ve bas sesinin nasıl kaybolduğunu anlayın. Benim aracımda bilen biliyor şu an anfi destekli ses sistemi mevcut ve böyle bir bas azalması duymadım ama sesi sonuna kadarda hiç açmadım Ağustos 23, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Bütün focus ların orjinal sistemlerinde dediğiniz gibi sesi sonlara yaklaştırdıkça bass kaybolur.Hatta bir arkadaşımda 2008 model yeni kasa mondeo vardı onunda sesini açtığımda aynı şey olmuştu.Bunun sebebini hoperlörlere bağlıyordum ta ki önceki aracım focus 2 de teyp i değiştirene kadar.Anfi destekli pioneer teyp takmıştım daha sonra aracımı satarken tekrar orjinal hoperlörlerini takıp anfiyi iptal edip sadece teyp i bırakmıştım araçta fakat sesi sona kadar açsamda baslar kaybolmamıştı. Tam sebebini bilmemekle birlikte bunun bilinçli yapıldığına eminim. Hatta yeni focus 3 lerde bunu çok daha fazla hissediyorsunuz.Sesi 25 lere getirin ve bas sesinin nasıl kaybolduğunu anlayın. Benim aracımda bilen biliyor şu an anfi destekli ses sistemi mevcut ve böyle bir bas azalması duymadım ama sesi sonuna kadarda hiç açmadım Bence Ana ünitelerle ilgili ; Sistemi korumak amaçlı olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap