Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese merhaba , başlıkda belirtiğim gibi makyajlı kasa x paket büyük ihtimal hb 1.6 dizel focus almayı planlıyorum bir iki araç buldum 2011 modeller iki araçtada anahtarsız çalıştırma sistemi bulunuyor fakat esp seçeneğinide işaretlemişler bu araçda esp+tcs paket halinde satılıyordu 2011'lerde standartmı oldu ? Aracın yol tutuş performansını virajlardaki durumunu merak ediyorum , direksiyon yüksek hızlarda sertleşiyormu tepkileri nasıl araçda sport vs herhangi bir çekiş sistemi bulunuyormu bunları merak ediyorum bir forumda sport-normal tuşları olduğunu okumuştum kafam karıştı iyice jantları standart kullanmıyıcam st jant ilk modifiyem olucak bununda yol tutuşuna katkı sağlıyıcağına inanıyorum herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler
Soru
Anıl Arslan
Herkese merhaba , başlıkda belirtiğim gibi makyajlı kasa x paket büyük ihtimal hb 1.6 dizel focus almayı planlıyorum bir iki araç buldum 2011 modeller iki araçtada anahtarsız çalıştırma sistemi bulunuyor fakat esp seçeneğinide işaretlemişler bu araçda esp+tcs paket halinde satılıyordu 2011'lerde standartmı oldu ? Aracın yol tutuş performansını virajlardaki durumunu merak ediyorum , direksiyon yüksek hızlarda sertleşiyormu tepkileri nasıl araçda sport vs herhangi bir çekiş sistemi bulunuyormu bunları merak ediyorum bir forumda sport-normal tuşları olduğunu okumuştum kafam karıştı iyice jantları standart kullanmıyıcam st jant ilk modifiyem olucak bununda yol tutuşuna katkı sağlıyıcağına inanıyorum herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
8
7
2
Popular Days
Ağs 23
34
Ağs 24
1
Ağs 31
1
Top Posters For This Question
Anıl Arslan 14 posts
Aydın Baran 8 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
H. Cenk 2 posts
Popular Days
Ağs 23 2012
34 posts
Ağs 24 2012
1 post
Ağs 31 2012
1 post
Popular Posts
H. Cenk
Ben öğrenciliğe geri dönmek istiyorum
Yakup Ç. A.
Esp standart olmadı dediğiniz gibi opsiyondur.Belki vardır (Yol bilgisayarında menüsü mevcut) Tdci'lar da direksiyon mod seçimi yapılmakta.Aman aman farklar beklemeyin zaten yeterince sport
Anıl Arslan
Şimdi üniversiteyle evin arasıda baya uzak olduğu için dizel şart focus da tasarımıyla benim için en iyisi olucak diye düşünüyorum İnsignia almadan önce eski siteye bende üyeydim sedan siyah vardı ba
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap