Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus 2 Makyajlı X Paket Hakkında Yardım

Anıl Arslan

Soru

Herkese merhaba , başlıkda belirtiğim gibi makyajlı kasa x paket büyük ihtimal hb 1.6 dizel focus almayı planlıyorum bir iki araç buldum 2011 modeller iki araçtada anahtarsız çalıştırma sistemi bulunuyor fakat esp seçeneğinide işaretlemişler bu araçda esp+tcs paket halinde satılıyordu 2011'lerde standartmı oldu ? Aracın yol tutuş performansını virajlardaki durumunu merak ediyorum , direksiyon yüksek hızlarda sertleşiyormu tepkileri nasıl araçda sport vs herhangi bir çekiş sistemi bulunuyormu bunları merak ediyorum bir forumda sport-normal tuşları olduğunu okumuştum kafam karıştı iyice jantları standart kullanmıyıcam st jant ilk modifiyem olucak bununda yol tutuşuna katkı sağlıyıcağına inanıyorum herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

alınca çok memnun kalacagın bir araç arkadaşım özelliklede performans ve ekonomiklik konusunda,özellikle yokuşlarda mükemmel performans veriyor araç..bu aracın tabiki esp li sini bulmak zor ..bir önceki kasa focuslarda esp standart değildir opsiyonludur onu da bulmak zor tabiki biraz .anahtarsız çalıştırma ise 2011lerde standarttır 2010 ların ise bazı modellerinde opsiyon olarak sunuluyordu.direksiyon konusuna gelince 3 farklı diroksiyon modu var yol bilgısayarından ayarlanıyor.normal-sport-confor..çok işe yarayan bir fonksyondur bu, özelikle hızlı kullanımlarda sport kullanımda direksıyon sertleşıyor ve sürücüye kolaylık saglıyor sehır içi yavas kullanımda da confor modu rahat bir sürüş saglıyor direksıyon daha yumuşuyor bu modda..benim 2 sene kullandığım bir araçtır ondan önce yine 2sene dizel focus kullandığım gerçekten çok güzel bir araçtır gerek yol tutuşu gerek performans gerek ekonomiklik şuan ise 1.6 180 ps ecoboost kullanıyorum gerçekten mükemmel bir araç performansı süper, tork değerleri dizel ile aynı olmasına ragmen dizelden daha performanslı tırmanıyor yokuşları buda 180 beygirin gücünden olsa gerek : )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

burdaki video da ibre 100 e gelmeden 3. vitese takıyor tabiki bu da zaman kaybettırıyor 0-100e çıkmasında..100 ü geçene kadar 2. viteste son gaz bassa birde 1. viteste biraz daha bekleyip 2ye taksa bence 0-100 daha iyi bir sürede gerçekleşir : )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

alınca çok memnun kalacagın bir araç arkadaşım özelliklede performans ve ekonomiklik konusunda,özellikle yokuşlarda mükemmel performans veriyor araç..bu aracın tabiki esp li sini bulmak zor ..bir önceki kasa focuslarda esp standart değildir opsiyonludur onu da bulmak zor tabiki biraz .anahtarsız çalıştırma ise 2011lerde standarttır 2010 ların ise bazı modellerinde opsiyon olarak sunuluyordu.direksiyon konusuna gelince 3 farklı diroksiyon modu var yol bilgısayarından ayarlanıyor.normal-sport-confor..çok işe yarayan bir fonksyondur bu, özelikle hızlı kullanımlarda sport kullanımda direksıyon sertleşıyor ve sürücüye kolaylık saglıyor sehır içi yavas kullanımda da confor modu rahat bir sürüş saglıyor direksıyon daha yumuşuyor bu modda..benim 2 sene kullandığım bir araçtır ondan önce yine 2sene dizel focus kullandığım gerçekten çok güzel bir araçtır gerek yol tutuşu gerek performans gerek ekonomiklik şuan ise 1.6 180 ps ecoboost kullanıyorum gerçekten mükemmel bir araç performansı süper, tork değerleri dizel ile aynı olmasına ragmen dizelden daha performanslı tırmanıyor yokuşları buda 180 beygirin gücünden olsa gerek : )

Yorumlarınız için çok teşekkürler kafamdaki bütün soru işaretlerini kaldırdınız :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

bulamıyacağın tek özellik aracın asfalt sesini araca iletiyor olması bunuda 300-500 tl gibi bir rakama izolasyon yaptırarak giderebilirsin..

yüksek hızlarda verdiği güven duygusu yol tutuşu savrulma seviyesinin çok düşük olması donanımsal olarak diğer markaların çok önünde olması (yeni çıkan modeller dahil),direksyon tepkilerinin o ağırlıktaki araca göre çok seri olması ağırlığından ötürü yola oturması,tasarruflu kullanımda yine altını çizerek aracın büyük motorundan ötürü yakıt sarfiyatının 1,3-1,4 litre araçlara göre az olması aracın kıç attığında kolay toparlanması alınca keşfedeceğin bir çok özellik seni bekliyor umarım vazcaymazsın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.