ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2012 (düzenlendi) Az önce yemek yaptırmaya gittiğimde sanayideki arkadaşıma uğradım ve orada gördüğüm kaza yapan bir aracın fotoğraflarını çektim.Markasını söylemiycem zaten anlaşılır diye düşünüyorum.Bazı yerlerinde kan lekeleri olduğundan +16 ibaresi koydum. Bu kazayı yapan kişiler hastanede yaşam savaşı veriyormuş ikisininde durumu ağırmış Allah tan en kısa zamanda iyileşmelerini niyaz eder yakınlarına da Allahtan sabırlar ihsan etmesini diliyorum. Bu kazanın kaç km hız ile gerçekleştiğini son fotoda görüceksiniz. İtfayenin söförü makaslarla ayırarak çıkardığı kapının yanındaki derin çentiklerden belli oluyor İlk darbeyi sağdan aldığı bu fotodan belli oluyor Ve en güvenli yer olduğunu düşündüğümüz arka bölümün durumu. İşte bu kazada arabanın bu hale gelmesine sebep olan hız alt fotoda gördüğümüz rakam. Hız sınırları bölünmüş yollarda 110 km ye yükseltilsede zannetmeyelim ki 110 km bizim kaza anında hayatımızı kurtarıcak. Kasası sağlam olarak bilinen bir markada dahi 100 km hız bu sonuçları doğuruyorsa gaza basarken biraz daha düşünmekte fayda var diye düşünüyorum. Ağustos 24, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, " Otomobil Dünyası → Diğer Otomotiv Haberleri" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Yinemi tutturamamışım yerini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yinemi tutturamamışım yerini Abicim haber değil diye düşündük Allah kaza bela vermesin kimseye. Hız Felakettir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Allah yardımcıları olsun.Bu arada 100 km/h esneme şansı olmayan sağlam bir cisime vurulduğunda hiçte düşük sayılmaz bence.Aracın başına gelende benim dediğime yakın bir şeye benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Allah yardımcıları olsun.Bu arada 100 km/h esneme şansı olmayan sağlam bir cisime vurulduğunda hiçte düşük sayılmaz bence.Aracın başına gelende benim dediğime yakın bir şeye benziyor. Yol kenarı bariyerlere vurmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var konu ile alakasız. Bu otomobillerin ibreleri büyük kazalarda takılı kalacak şekildemi üretiliyor artık ? Bir kaç ay önce trafik kazasında vefat eden arkadaşın aracınında ibresi 250 de takılı kalmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 3000 devir civarlarında 100 km. Bu arkadaş henüz hızlanma arefesindeymiş sanıyorum. Bu aracın 6 ileri olduğunu sanıyorum tabi bu arada. Ve genel itibari ile kabin içini sağlam gördüm ben. Tabi olması gerek bu olmayabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var konu ile alakasız. Bu otomobillerin ibreleri büyük kazalarda takılı kalacak şekildemi üretiliyor artık ? Bir kaç ay önce vefat trafik kazasında vefat eden arkadaşın aracınında ibresi 250 de takılı kalmıştı Başınız sağolsun Araba ne markaydı peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Başınız sağolsun Araba ne markaydı peki Sağol abicim Dodge Ram SRT10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Sağol abicim Dodge Ram SRT10 Hızlı bir araba diye biliyorum bu arabayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Hızlı bir araba diye biliyorum bu arabayı. Hızlıdan ziyade sakat bir araba abicim. pick up şasesine oturtulmuş 8,3 lt v10 507 hp Viper motoru. Motorda eklentilerde vardı 560 hp civarıydı motorunun gücü http://www.sahibinde...95133304/detay/ İlandaki son resimde olan siyah dodge kamyonet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Sözünü ettiğimiz elaman mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Hızlıdan ziyade sakat bir araba abicim. pick up şasesine oturtulmuş 8,3 lt v10 507 hp Viper motoru. Motorda eklentilerde vardı 560 hp civarıydı motorunun gücü http://www.sahibinde...95133304/detay/ İlandaki son resimde olan siyah dodge kamyonet O hıza çıkma ihtimali varmı sonuçta kamyonet.O hıza bir kamyonetle çıktıysa zaptetmesi biraz zor olur kazada kaçınılmaz gibime geliyor sonuçta altından geçen hava akımı oldukça fazla olur yanlışmıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Sözünü ettiğimiz elaman mı ? Aynen Yakup o eleman Balayından geldikten 1 hafta sonramı ne oldu kaza tam hatırlamıyorum tarihini ama 3 aydan erken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap