Tevfik Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2011 sahi led noldu gecen teknosa broşürü geçti 2.799 102 sanırım 40d6000 200 hz...3d olanı varmış keşke onu almasıydın acaba diye içimden geçirdim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Mevcut 3d'leri almak bence çok hatalı olur Anlamsız bir özellik..Kısa süre sonra gözlüksüzleri çıkacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 sayın adminim ölede yani 200 hz ve o senin dedgin özellik yine cıkıcak yine pahalı olucak...en azından 2300 ila 2800 500 tl ye ekran biraz güccük de olsa daha ii bir teknoloii olur diye düşündüm...smart hd miş hem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 46D5500 aldım Abi; 2299 TL Dün kurmuşlar akşam bir mkv denmesi yaptım Victoria's secret 2009 yılbaşı gösterisi vardı mkv söylemesi ayıp kızlar salonun ortasına geldi sanki Ama ayarlarını henüz yapamadım akşam geç çıktım işten, boş bir vaktimde biraz bakıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Çok eleştirileri var ben şimdi havaya göre söylemiyorum ama Tv 'yi her yıl değiştirmiyoruz sonuçda..aldın mı iyisi olsun rahatsız etmesin 200 hz lik kaliteli tv kanallarımız da yok buarada Bluray disk alan var mı ? o da yok yani gereksiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 bendeki katalogta 2.879 yazıyor 13 mayısta biten ondan kardasın kardeşim birde media oynatıcılar ve biliyom yaco daha ii bilirde exerthal hard disk gibi hd oynatıcı 150-200 civarı film depolayıp ordanda seyredbilir..yada laptoptan bluray rip yada hd rip izleyip bunu kablosuz olarak televizyona yansıtmak diye bişiiler varda boss bilir onları...yani usb ye baglı kalmaman için...yanlız sinema hoparlör sistemi şart artık hiççççççç kaçma......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 ya sony tepysizzzzzzzzzz tv istemiyoruzzzzzzzzzz.touchlu olsun ............ulan ruhumuza kaçtı adam......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 bendeki katalogta 2.879 yazıyor 13 mayısta biten ondan kardasın kardeşim birde media oynatıcılar ve biliyom yaco daha ii bilirde exerthal hard disk gibi hd oynatıcı 150-200 civarı film depolayıp ordanda seyredbilir..yada laptoptan bluray rip yada hd rip izleyip bunu kablosuz olarak televizyona yansıtmak diye bişiiler varda boss bilir onları...yani usb ye baglı kalmaman için...yanlız sinema hoparlör sistemi şart artık hiççççççç kaçma......... Abi evde philips in oldukça güçlü bir ses sistemi var; biz hiç tv sesi dinlemiyoruz tv nin sesi hep kapalı bizde. Sadece geçtiğimiz cumartesiye özel bir günlük kampanya yaptı teknosa; bende gidip aldım sabah 8 de kuyruğa girerek. Tv oldukça ince; yapısı çok zarif; sd görüntülerde bile performansı gayet güzel; ama dediğim gibi HD görüntüler mükemmel. Herşey güzelde o kadar zarif tv ye o kumandayı nasıl dizayn etmişler inanılmaz, tam bir kütük. konu uçtu yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 boss silsin ya......hastayım ben naptıgımı biliyommu.....özür dileriz..affeder bizi...kardeşim çok güzel bir secim en uygununu yapmışın phılıpsse ok.dir...gerek yok...kumandalar evet çözmek için sabır istiyor aslında universal kumandalar var aydındıgım tüm aletleri tek remote...haaaaa cok önemli tekonsada var sana diyecektim....belkin akım düzenleyici fişşiz veya benzeri asla calıştırma derim günah voltaj korumalarından mtlaka koru.... boss kızma kızma..bitti tmm.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Samsung Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Pasa abim. Tüm cihazları yönetecek bir kumanda alabilirsin. Kumanda kütük biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Pasa abim. Tüm cihazları yönetecek bir kumanda alabilirsin. Kumanda kütük biraz Hiç gerek yok; ses sistemi ve tv nin sadece açma tuşuna basıyoruz; uydunun receiver'ı ile de yönetiyoruz normal zamanda. film için ses sistemine dvd takıp cd ye geçince tv otomatik algılıyor kaynak değişimini sorun yok yani. Önümüzdeki sene Allah nasip ederse HD paketli digiye geçmeyi düşünüyorum. Bu arada tv için LAN adaptörü almak gerek direk ev ağına bağlanması için. Yakup konuyu bölüyorum tv muhabbeti kısmından. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 evet o dongle 100 tl pc ile senkron için çok güzel. HD paket de çok iyi..bizde de d-smart hd vardı..bitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap