ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2012 (düzenlendi) Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. http://webtv.hurriye...goruntuler.aspx En beğendiğim sözü oooo kralsın En sondada zengin oldum demesi Ağustos 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Ferhat bey, sende çok kralsın valla :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 (düzenlendi) Ferhat bey, sende çok kralsın valla Sonda giderken diyor ya yine gell ooo zengin oldum Çok komik ya bayıldım çocuğun hazır cevaplığına.Köylü değiliz biz diyor bide .Acayip zeki bir velet. Ağustos 25, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yalnız bakanın da hoşuna gidiyor kralsın falan diyince, bahşişin alasını verdi galiba :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yalnız bakanın da hoşuna gidiyor kralsın falan diyince, bahşişin alasını verdi galiba :D Kaptı valla bahşişi çok akıllı maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 (düzenlendi) gariban çoçuğu devletin böyle çoçuklara sahip çıkması lazım babası çaycı olan çoçuk ta çaycı olmamalı.. Ağustos 26, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap