Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Biraz değişik durmuş da yine fena değil bence. selamlar. bende siyah aracıma siyah renk plasdipid uygulamayı düşünüyorumda spreyi sıkarken jantla lastik arasına bant yada kağıt türü bişeyler koyup sadece janta gelmesini sağlayan yöntemler kullanılmamış. plastidip lastikte kalıntı bıraktımı. veya jantla lastiği ayırıpmı sıkmak gerekiyo acaba Benim de aklıma takıldı da lastiklerin üzerindeki kalıntıdan çok fren sisteminin üzerinde birşey kalır mı meraktayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 4 jant a 1 tüp sprey yeterli mi? Bende beyaz yapmayı istiyorum jantları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 4 jant a 1 tüp sprey yeterli mi? Bende beyaz yapmayı istiyorum jantları. Ee kimse bilmiyormu. Bak şeker pembe yaparım Serdar ın arabasının renginden haaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Ee kimse bilmiyormu. Bak şeker pembe yaparım Serdar ın arabasının renginden haaa :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Bu arada 4 jant beyaz plasti dip boyamaya 300 tl istiyorlar. Spreyin tanesi 39 tl bea Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Bu arada 4 jant beyaz plasti dip boyamaya 300 tl istiyorlar. Spreyin tanesi 39 tl bea Çok be Doğanım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 (düzenlendi) Çok be Doğanım...300 tl vermem abi. 1 hadi 2 tane sprey gitsin. Beyaz jant arabada güzel oluyor. Kendim yaparım kalan parayla da depoyu fullerim Temmuz 12, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2014 Kaç sprey boya gitti 4 jant için bilgi verir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Kaç sprey boya gitti 4 jant için bilgi verir misiniz ? Her 1 janta 1 tup sprey gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap